Instagramın Yeni Fenomeni Furkan Bayraktar

Instagram'ın ünlü fenomenlerinden Furkan Bayraktar, çektiği mizah içerikli videolarla takipçilerin beğenisini alıp, hayranlarının ka

Instagramın Yeni Fenomeni Furkan Bayraktar

Instagram'ın ünlü fenomenlerinden Furkan Bayraktar, çektiği mizah içerikli videolarla takipçilerin beğenisini alıp, hayranlarının kalbini kazanmaya hızla devam ediyor.

Güncel konulara dair her nevi türden içerikli videolar çeken Furkan Bayraktar, 2015 yılından bu yana aralıksız video içerik üretmeye devam ediyor. Başladığı ilk zamanlarda istediği sonuçları elde edemese de, yaptığı hırs ve azimle pes etmeden yoluna devam etti.

2016 yılında sosyal medya platformlarından Instagram'da adının hızla duyulmasıyla, bir çok yerde haberlere ve TV programına konu olan bizlerinde dikkatini çeken Furkan Bayraktar'ı kısaca tanıtan bir yazı kaleme aldık. Yayınlanan videolarla Instagram, Facebook, Youtube gibi her gün milyarlarca insanın kullandığı ağlarda, 2018 yılında Sosyal medyada milyonları geçen izlenmeleriyle sevenlerinin kalbinde taht kurdu.

Hızla yükselen başarı grafiğiyle birlikte Bayraktar, yurt dışından da çokça seveni ve takipçileri bulunuyor. Videoları diğer fenomen sayfalarda paylaşılarak milyonlarca kitleye ulaşıyor.

Eğer sizlerde Furkan Bayraktar'ı Instagramdan takip etmek isterseniz resmi Instgram Hesabı https://www.instagram.com/furkanbayraktarofficallinkine tıklayarak takibe başlayabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER