İsmail Dümbüllü Ödülü Töreni Gerçekleşti

İsmail Dümbüllü Ödülü Töreni, sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Ödül töreninde sanatçıların başarılarından ve katılımcıların duygusal anlarından unutulmaz anlar yaşandı.

İsmail Dümbüllü Ödülü Töreni Gerçekleşti

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde düzenlenen İsmail Dümbüllü Ödülü Töreni, bu yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen bir isme verildi. Ödül, seyircileri etkileyen performanslarıyla dikkat çeken Nevra Serezli'ye takdim edildi. Serezli, "Ağaçlar Ayakta Ölür" ve "Veda" oyunlarındaki başarılı performansları nedeniyle ödüle layık görüldü.


İsmail Dümbüllü Ödülü Töreni Gerçekleşti

"Metin Yıllar Önce Aldı, Şimdi Ben Almak İstiyordum"

Nevra Serezli, ödülü alırken duygusal anlar yaşadı. Geçmişte eşi Metin Serezli'nin de aynı ödülü aldığını belirten Serezli, "Bu ödülü Metin yıllar önce almıştı, salonumuzda duruyordu. Belki bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum" dedi ve duygularını paylaştı.

"Sanatçı İçin En Büyük Ödül Sahneye Çıkmaktır"

Sahneye çıkmak kadar büyük bir ödül olmadığını belirten Nevra Serezli, "Bir sanatçının en büyük ödülü sahneye çıkmasıdır. Şimdi ‘Ağaçlar Ayakta Ölür' oyununa yetişiyorum. Ödül töreninden sonra eve gitseydim, ödül coşkusunu bu kadar çok yaşayamayacaktım" dedi ve seyircisinin alkışlarıyla sahnede olmanın önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER