İşte Levent Yüksel'in yeni sevgilisi Lidya...

İşte Levent Yüksel'in yeni sevgilisi Lidya...

İşte Levent Yüksel'in yeni sevgilisi Lidya...
Lidya Özdemiroğlu kimdir? İşte Levent Yüksel’in yeni sevgilisi Lidya…
Lidya Özdemiroğlu kimdir? İşte Levent Yüksel’in yeni sevgilisi Lidya…
Levent Yüksel, kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya kimdir? Levent Yüksel'in uzun zaman aradan sonra bir ilişkisi basına yansıdı. Levent Yüksel'in sevgilisi Lidya Özdemiroğlu hakkında birçok detay merak ediliyor. Peki Lidya Özdemiroğlu kimdir? Lidya Özdemiroğlu hangi ünlünün kızı?
28 Kasım 2017 - 09:31
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

Lidya Özdemiroğlu kaç yaşında ne iş yapıyor? Levent Yüksel'in sevgilisi kaç yaşında? Bir döneme damga vuran isimlerden Levent Yüksel, kendisinden 31 yaş küçük olan ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun kızı Lidya ile aşk yaşıyor. Peki Lidya kimdir?

LİDYA ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Lidya Özdemiroğlu bir üniversite öğrencisi. Bilgi Üniversitesi’nde öğrenci olan Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Yüksel’in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip. Levent Yüksel ile aşk yaşadığı iddia edilen Lidya Özdemiroğlu, 2016 yılında hayatını kaybeden Türk besteci, söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun 5. evliliğinden olan ikiz kızlarından biri. Lara isminde bir ikizi bulunan Lidya Özdemiroğlu,1995 yılında doğdu. Bilgi Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Levent Yüksel’in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.























Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER