Ivy Getty ve Tobias Engel Boşandı

Ivy Getty ve Tobias Engel boşandı! Ünlü çiftin ayrılık kararı magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Detaylar için hemen tıklayın.

Ivy Getty ve Tobias Engel Boşandı

Milyarder petrol varisi Ivy Getty, hem dünya jet sosyetesinin önde gelen üyelerinden biri hem de uzun süredir modellik yaptığı için gösteri dünyası ünlüleriyle yakın arkadaş. 28 yaşındaki ünlü varisin dört yıl önce evlendiği Tobias Engel'den boşandığı ortaya çıktı.

Gösterişli Düğünleri


Gösterişli Düğünleri

Basına yansıyan haberlere göre petrol kralı J. Paul Getty'nin büyük torunu olan milyarder varis ve moda dünyasının gözdesi Ivy Getty, dört yıllık eşi aktör Tobias Engel'den boşanmak için başvuruda bulundu. Çiftin gösterişli düğünü günlerce konuşulmuş, düğün fotoğrafları da Vogue dergisine satılmıştı.


Ivy Getty ve Tobias Engel Boşandı

Boşanma Süreci


Boşanma Süreci

Mahkeme belgelerine göre Getty'nin avukatının Ocak 2024'te boşanma davası açtığı görülüyor. Dava "Çekişmeli" olarak listelenmiş, yani taraflar Getty mahkemeye başvurmadan önce bir arabulucu ile anlaşmamışlar. Kaynaklar çiftin, Ivy Getty’nin ünlü ailesinin servetini koruyan bir evlilik sözleşmesi yaptığını söylüyor.

Ayrılık Kararından Sonra


Ayrılık Kararından Sonra

Ivy Getty ayrılık kararını aldıktan sonra kocasıyla olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmış durumda. Çiftin gösterişli düğününde nikah memuru olarak ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi görev yapmış, Ivy Getty’nin nedimesi ise "Queen's Gambit" yıldızı, yakın arkadaşı Anya Taylor-Joy olmuştu.

İlişkinin Başlangıcı ve Sonu


İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Eski çift ilk olarak Paris Moda Haftası'nda tanıştı ve Engel sonunda İtalya'nın Capri kentinde Ivy Getty’ye gün batımında romantik bir şekilde evlenme teklif etmişti. Çiftin neden ayrıldığı henüz bilinmiyor, iki taraf da ayrılıklarıyla ilgili bir açıklama yapmadı.


Ivy Getty ve Tobias Engel Boşandı
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER