İzel:

İzel:

İzel:
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre İzel, Sinan Akçıl’ın kendisi için yazdığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ şarkısını okumak için altı yıl sonra stüdyoya girdi. Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın Şubat ayında çıkaracağı albümde yer alacak parça için Akçıl, “Yılın şarkısı geliyor” dedi.

Eski sevgilisi Akçıl’a hiçbir zaman kırgın olmadığını anlatan İzel, “Çok mutluyum. Sinan’ı ve stüdyoları özlemişim. Birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz. Aramızda hiçbir zaman küslük olmadı. O bana nefes, hayat ve söz verdi” şeklinde konuştu. 

Bir Çelik ve Ercan olmadıklarını ama yerlerini doldurmaya çalıştığını söyleyen Akçıl, “Bu parça 2018 yılının düğün şarkısı olacak. Harika bir işe imza attık” açıklamasını yaptı. Akçıl, muhabirlerin “Şarkıyı İzel Hanım için mi yazdınız?” sorusuna ise, “Hayır, Behzat Gerçeker için yazdım. Şaka bir yana bu parçayı İzel’in okumasını istedim. Değil şarkı, şiir okumaya bile hevesi yoktu. Yatağından kaldırıp zorla stüdyoya getirdik. İnşallah devamı gelecek. Yeni bir albüm yapacağız” yanıtını verdi.
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER