Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Jennifer Garner'ın babasının vefatı ile ilgili tüm detayları bu içerikte bulabilirsiniz. Ünlü oyuncunun yaşadığı acıyı ve tepkileri öğrenmek için tıklayın.

Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

'Korkusuz', 'Alias' ve 'Keşke 30 Olsam' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu Jennifer Garner'ın (51) babası William John Garner, 85 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, babasıyla çektirdiği fotoğrafları paylaşarak duygusal bir mesaj yazdı.

Duygusal Paylaşım


Duygusal Paylaşım

"ÖLÜMÜ TRAJEDİ DEĞİL" Sözlerine, "Babam cumartesi günü öğleden sonra huzur içinde vefat etti" diyerek başlayan Garner, şöyle devam etti: Vefat ettiği sırada 'Amazing Grace' şarkısını söyleyerek babamın yanında olduk. Sağlıklı ve harika bir hayat yaşamış 85 yaşındaki bir adamın ölümünde trajedi olmasa da, kederin kaçınılmaz olduğunu ve beklenmedik köşelerde beklediğini biliyorum.


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

"HER ZAMAN SABIRLI BİR KIZ BABASI OLDUĞU İÇİN MİNNETTARIZ" "Bugün minnettarlık günü. Babamın nazik tavrı ve güçlü duruşu için minnettarız. Bizimle muzip bir gülümsemeyle şakalaşması ve her zaman sabırlı bir kız babası olduğu için minnettarız. İş ahlakı, liderliği ve inancı için minnettarız." Babam hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki... Kız kardeşlerim ve ben onun ne kadar harika bir insan olduğunu anlata anlata bitiremeyeceğiz. Ama bugün bu anıları, onun ne kadar nazik ve zeki bir insan, harika bir baba ve büyükbaba olduğunu ve geride bıraktığı sevgi dolu mirası takdir ederek paylaşıyorum.


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

"TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM" "Charleston Bölgesi Tıp Merkezi ve City of Hope Tıp çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Bakımınız babamın ömrünü uzattı ve ona en sevdiği yerlerde, yani kızları ve torunlarıyla çevrili, 59 yıllık eşinin yanında olmak için zaman verdi."


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Milliyet


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER