Kaan Tangöze Aile Hayatı

Kaan Tangöze'nin aile hayatı, müzik kariyeri ve özel yaşamı hakkında merak ettikleriniz burada! Kaan Tangöze'nin ailesi, çocukları ve evliliği hakkında detaylı bilgiler için tıklayın.

Kaan Tangöze Aile Hayatı

Kaan Tangöze, 2010 yılında model ve oyuncu Seçkin Piriler ile evlenmiş ve 2017 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Hakan ve Volkan adında iki oğlu bulunmaktadır. Tangöze, 2018 yılında meslektaşı Kıvılcım Ural ile evlenmiş ve İlayda adını verdikleri kızları dünyaya gelmiştir.

"Ben Almıştım Onu"


Kaan Tangöze Aile Hayatı

Geçtiğimiz sene 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ile olan evliliği sırasında tartışmalara neden olan yeşil mont hakkında ilginç bir detay paylaşmıştır. Piriler, "Ben almıştım o montu. Volkan doğmadan önce mi doğduktan sonra mı aldım hatırlamıyorum ama."


Kaan Tangöze Aile Hayatı

Mont Gitti, Deri Ceket Geldi


Kaan Tangöze Aile Hayatı

Sık sık yeşil montuyla görüntülenen Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Havaların ısınmasıyla meşhur parkasını üstünden çıkarıp deri mont giyen ünlü isim, gazetecilerin sorularına yine yanıt vermemekte ısrarcıydı. Şarkıcı, muhabirlerin "Kaan Bey her şey yolunda mı?" diye sormasına ise "Evet" demekle yetindi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER