Kalben'in İlginç Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Kalben'in ilginç dans performansı sosyal medyayı salladı! Sanatçının enerjisi ve yeteneği olay oldu. Detaylar için hemen tıklayın!

Kalben'in İlginç Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Kalben (38), son konserinde sergilediği ilginç dans performansıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şarkı söylerken kendinden geçip zıplayarak dans eden Kalben, izleyicileri tarafından ilgiyle izlendi.

Instagram kullanıcıları, Kalben'in dansı hakkında çeşitli yorumlar yaparak sosyal medyada konuşulan bir konu haline getirdi. Bazı yorumlarda, "Annem istediğimi almayınca evde ben", "Bizim oralarda buna 'tepinmek' diyoruz!", "Biz yapsak deli derler", "Keyfi böyle istemiş, çok tatlı" ve "Çok doğal bir kadın" gibi ifadeler dikkat çekti.

"GERÇEK, SAMİMİ, ÖZGÜN"

1990'ların Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş (52), Kalben'in dansıyla ilgili yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Ateş, Kalben'in dansını şu sözlerle değerlendirdi: "Tam da içinden geldiği gibi dans etmesi, sizlerin onun hakkında ne düşündüğünü hiç önemsemeden adı gibi sadece kalbinin sesini dinlemesi... Sahi en son ne zaman sadece içinizden geldiği gibi dans ettiniz? Kimsenin onayını beklemeden ruhunuzla hareketleriniz birbirine eşlik etti? Dansı gerçek, samimi, özgün. Dolayısıyla bayıldık. Ha biz bayılmasaydık Kalben'in umru olur muydu, bence olmazdı. O onun için çok güzel."

"DANS EDEREK LİNÇ EDİLDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM"


Kalben'in İlginç Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Öte yandan, Kalben geçmişte de ilginç dans performanslarıyla gündeme gelmişti. Sahnede sergilediği danslarla izleyicileri şaşırtan Kalben, hayranları tarafından "Ne oluyor?" diye seslenilmişti. Dansıyla gelen eleştirilere cevap veren Kalben ise "Dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum" açıklamasını yapmıştı.


Kalben'in İlginç Dansı Sosyal Medyayı Salladı!

Kaynak: Milliyet


Kalben'in İlginç Dansı Sosyal Medyayı Salladı!
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER