Kanal D'nin Fenomen Dizisi 'İnci Taneleri'ne İki Yeni Oyuncu Katılıyor

Kanal D'nin fenomen dizisi 'İnci Taneleri'ne, heyecan dolu yeni bölümler için iki yeni oyuncu katılıyor. Diziye dahil olan yeni karakterlerle dolu sürprizlerle dolu yeni sezon yakında başlıyor.

Kanal D'nin Fenomen Dizisi 'İnci Taneleri'ne İki Yeni Oyuncu Katılıyor

Kanal D'nin reyting rekorları kıran ve sosyal medyada her bölümüyle gündem olan 'İnci Taneleri' dizisi, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Perşembe akşamları ekrana gelen ve her bölümüyle büyük ilgi gören diziye, başarılı oyuncular Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz dahil oluyor.

İkilinin 'İnci Taneleri'nde canlandıracakları anne-oğul rolü, dizinin hikayesine yeni bir boyut kazandıracak. Gülenay Kalkan, Arcan'ın annesi Mahun Hanım karakterine hayat verecekken, Bora Cengiz ise Nehir'in hayatını değiştiren Arcan karakterini canlandıracak.

Yeni bölümde neler olacak?

Bora Cengiz'in canlandırdığı Arcan karakteri, Nehir'in (Sera Kutlubey) hayatını tamamen değiştirmiş bir isim olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Azem'in (Yılmaz Erdoğan) uzun süredir aradığı kızı Nehir'in geçmişi, Arcan ve Mahun Hanım'ın gelişiyle birlikte daha da karmaşık hale gelecek. Azem, ipuçlarını takip ederken Nehir için geride bıraktığı ailesini tamamen unutmak zorunda kalabilecek mi?


Kanal D'nin Fenomen Dizisi 'İnci Taneleri'ne İki Yeni Oyuncu Katılıyor

'İnci Taneleri' bu akşam yine büyük sürprizlerle dolu! Kaçırmayın!

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER