Kanal D'nin Sevilen Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Heyecan Dolu Bir Bölümle İzleyicileri Büyüledi

Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, heyecan dolu bir bölümle izleyicileri büyüledi. Hayatın oyunu devam ediyor, kaçırılmayacak bir bölüm!

Kanal D'nin Sevilen Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Heyecan Dolu Bir Bölümle İzleyicileri Büyüledi

Kanal D'nin Sevilen Dizisi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" Heyecan Dolu Bir Bölümle İzleyicileri Büyüledi


Kanal D'nin Sevilen Dizisi

Kanal D'nin beğeniyle takip edilen dizisi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu," temposu yüksek bir bölümle ekranlara geldi. Aksiyon dolu sahneleriyle olduğu kadar duygusal anlarıyla da seyircilerden tam not alan dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Bu hafta, Alev'in (Serra Arıtürk) kendi babasını kurtarmak için Umut'a (Ekin Koç) ihanet ettiği anlar seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Abisi Fecir'in (Burak Yörük) Büşra Korkmaz'ın katili olduğunu öğrenen Rüya'nın (Yüsra Geyik) dünyası başına yıkıldı. Duruşma günü, Rüya soluğu Umut'un yanında aldı. Azad'ın (Aytaç Uşun) yurt dışına gitmesi için gerekli olan pasaportu Umut'a teslim eden Rüya, babasıyla da yüzleşmekten geri durmadı. Rüya'nın hangi safta yer alacağı ilerleyen bölümlerde merak konusu olmaya devam ediyor.

Yapımda; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER