Kanal D'nin Yeni Dizisi 'Yalan' Yakında Ekranda!

Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi 'Yalan', izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor! Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken 'Yalan' dizisi yakında ekranlarda olacak.

Kanal D'nin Yeni Dizisi 'Yalan' Yakında Ekranda!

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi 'Yalan', ilk tanıtım filmi ile izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Projenin hazırlıkları devam ederken, dizi sadece hikayesiyle değil, aynı zamanda zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

'En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır' temasıyla yola çıkan 'Yalan', dramatik bir anne-kız hikayesini ekranlara taşıyacak. Sosyal medyada da ses getiren tanıtım filmi ile izleyicileri meraklandıran dizi, seyircilerle buluşmak için gün sayıyor.

'Yalan'ın oyuncu kadrosunda ise Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler yer alıyor. Dizinin fotoğraf çekimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti ve oyuncular, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

'Yalan'ın yönetmen koltuğunda Hakan İnan bulunurken, senaryoyu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor. Yapımını Süreç Film üstlenirken, yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu yapıyor.

  • Yönetmen: Hakan İnan
  • Senaryo: Cem Akyoldaş, Murat Boyacıoğlu
  • Yapımcı: Ali Gündoğdu, İnci Gündoğdu
Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER