Karayip Korsanları Filmleri ve Geleceği

Karayip Korsanları filmleri serisi hakkında bilgi alın! Serinin geçmişi, karakterleri ve geleceği ile ilgili detayları keşfedin. Johnny Depp'in unutulmaz performansını izleyin!

Karayip Korsanları Filmleri ve Geleceği

Karayip Korsanları Filmleri ve Gişe Başarısı


Karayip Korsanları Filmleri ve Gişe Başarısı

Karayip Korsanları en son 2017 yılında serinin 5. filmini seyirciler ile buluşturmuştu. En popüler serilerden biri olan filmin başrolünde Johnny Depp yer almıştı. 2003 - 2017 yılları arasında serinin 4.5 milyar dolar gişe hasılatı elde ettiği ortaya çıkmıştı.

Johnny Depp'in Dava Sürecinin Etkisi


Johnny Depp'in Dava Sürecinin Etkisi

ABD'li oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard’ün çalkantılı boşanma sürecinin ardından 'iftira' davasında da karşı karşıya gelmesinin ünlü aktörün kariyerini olumsuz yönde etkilemişti.

Johnny Depp'in Seriye Dönüş İhtimali


Johnny Depp'in Seriye Dönüş İhtimali

'Karayip Korsanları' filminin yapımcısı Jerry Bruckheimer, 'Kaptan Jack Sparrow' karakterine hayat veren Depp'in seriye dönmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Amber Heard’ün öne sürdüğü 'şiddet' ve 'cinsel istismar' iddiaları nedeniyle 'Karayip Korsanları' serisinden çıkarıldığını söyleyen Jerry Bruckheimer, oyuncunun altıncı filme dönüp dönmeyeceği ile alakalı, "Şu anda değil" açıklamasını yapmıştı.

Altıncı Film Ne Zaman Gelecek?


Altıncı Film Ne Zaman Gelecek?

Beşinci film Salazar’ın İntikamı sonrasında merakla beklenen 6. film Depp'in davası nedeniyle ertelenmişti. Beş filmden oluşan serinin, altıncı bir yapımla yeniden başlatılması planlansa da kadro ve filmin konusu henüz netleşmedi.

Margot Robbie'nin Seriye Dahil Olması


Margot Robbie'nin Seriye Dahil Olması

Karayip Korsanları serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda birden fazla film üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Daha önce Barbie filminin yıldızı Margot Robbie'nin ise seriye dahil olabileceğini belirtmişti. Yapımcı konuyla ilgili: 'İkisi farklı film. Her ikisini de yapmayı umuyoruz. Ama Margot'lu olan gerçekten isteniyor' demişti. Filmlerin birinde Margot Robbie olacak ve kadın merkezli bir hikaye işlenecek. Diğer film ise bir "reboot" olacak, yani yeni bir oyuncu kadrosuyla bambaşka bir film meydana çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER