Kardeşiyle Yaşadığı Küslük

Kardeşiyle yaşadığı küslük, aile içi ilişkilerin karmaşıklığını ve duygusal zorlukları ele alan içten bir hikayeyi anlatıyor. İki kardeş arasındaki anlaşmazlığın ardındaki gerçekleri keşfedin.

Kardeşiyle Yaşadığı Küslük

Kemal Doğulu, geçtiğimiz şubat ayında Nişantaşı'nda bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kardeşi Kadir'le yaşadığı küslük hakkında konuşan Doğulu, "Benim sadece kan bağım var. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok" dedi.


Kardeşiyle Yaşadığı Küslük

Kan Bağı ve Akrabalık İlişkileri


Kan Bağı ve Akrabalık İlişkileri

Kemal Doğulu, kardeşini seçemeyeceğini belirtirken, "Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli" şeklinde konuştu.

Miras ve Aile İlişkileri


Miras ve Aile İlişkileri

Kemal Doğulu, mirasla ilgili olarak da açıklamalarda bulunarak, "Babam öldüğünde bize sadece borçlar kaldı. Biz her şeyi reddi miras yaptık. Ortada bir miras varsa, o da soyadımız. Onu da ben yarattım!" ifadelerini kullandı. Ayrıca aile yaşantısıyla ilgili olarak, "Bayramda barışır mısınız?" sorusuna, "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Maddi sebepten dolayı değil kavgamız. Kendisi gelip elimi öperse neden olmasın?" yanıtını verdi.


Kardeşiyle Yaşadığı Küslük

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER