Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği

Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği, oyuncunun doğuştan gelen psişik yeteneklerini keşfetmesini ve gizemli olayları çözmesini konu alıyor. Kate, insanların zihinlerini okuyarak ve geleceği görebilerek olayları çözmeye çalışır.

Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği

Son olarak 'A Little White Lie' adlı yapımın ünlü oyuncusu Kate Hudson, The Howard Stern Show'a konuk oldu. Programda kendi "altıncı hissi" hakkında konuşan Hudson, Howard Stern'ün annesi Goldie Hawn ve kendisinin "ölü insanları görebilip göremediğini" sorması üzerine, "Her şeyi görebiliyorum" yanıtını verdi.


Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği

Kate Hudson'un Ruhsal Yetenekleri


Kate Hudson'un Ruhsal Yetenekleri

Hudson, ruhani varlıklardan gelen mesajlar ve tarot kartlarını okuma yeteneğiyle ilgili olarak, "Yeteneklerim esasen ruhani varlıklardan gelen mesajları almak ve tarot kartları okumaktan ibaret" açıklamasını yaptı. Küçük yaşlarda sürekli hayaletler gördüğünü belirten ünlü oyuncu, "Ölü insanlar görüyorum" diyen bir çocuk gibiydiğini ifade etti.


Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği

Ölümden sonraki hayata ilişkin görüşlerini de paylaşan Kate Hudson, "Ölümden sonraki hayatın çok boyutlu olduğuna inanıyorum. Oraya gittiğimizde her şeyi öğreneceğimize inanıyoruz, ancak gerçekte bilinmeyen birçok şey olduğunu düşünüyorum. Bu konu benim için tuhaf fakat güzel olacak" şeklinde konuştu.


Kate Hudson'un Altıncı His Yeteneği

2014 yılında Alan Carr'ın Chatty Man Show programında, yüzü olmayan bir kadın hayaleti gördüğünü açıklayan Hudson, "Bu gerçekten tüyler ürperticiydi. Annem Goldie ve ben ölü insanları görebiliyoruz. Bu sadece görmek değil, bir ruhu hissetmek; beşinci bir enerji. Ben enerjiye inanıyorum ve beyinlerimizin bunu görsel hale dönüştürebileceğine inanıyorum" şeklinde konuşmuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER