Koronavirüs gölgesinde 2020'nin magazin olayları

Koronavirüs gölgesinde 2020'nin magazin olayları Dünyanın adeta altını üstüne getiren salgın, insan hayatından sosyal yaşama kadar birçok noktada etkisini gösterdi.

Koronavirüs gölgesinde 2020'nin magazin olayları

Koronavirüs gölgesinde 2020'nin magazin olayları

Dünyanın adeta altını üstüne getiren salgın, insan hayatından sosyal yaşama kadar birçok noktada etkisini gösterdi. Eğlence mekanları kapandı, kimi zaman sokağa çıkmak yasaklandı. Hepsi bir yana yakın olmak bile cezalarla bitti. Yeni bir yıla girilirken, milyonlarca kişinin aklında aynı şey vardı: 2020’yi hafızadan silmek… Bu hastalık ne genç dinledi ne de yaşlı… Binlerce kişinin hayatını kaybettiği salgının gölgesinde magazin olayları da akıllarda kalmadı değil… Ölenler, evlenenler, boşananlar, ayrılanlar ve çocuk sahibi olanlar… İşte 2020'nin akılda kalan bazı magazin olayları:

1/24

Ebru Şallı’nın oğlu Pars (10), iki yıl mücadele ettiği lenfomaya yenilerek, geçtiğimiz nisan ayında vefat etti.

2/24

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, mart ayında hayata gözlerini yumdu.

3/24

KOAH tedavisi gören Recep Aktuğ, ocak ayında vefat etti.

4/24

Birçok ünlü ismin modacısı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybetti.

5/24

‘Huysuz Virjin’ karakteriyle tanınan usta tiyatrocu Seyfi Dursunoğlu, vefat etti.

6/24

Haldun Boysan, eylül ayında dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir’de hayatını kaybetti.

7/24

Türk pop müziği yorumcusu, orkestra şefi, bestecisi ve piyanist Timur Selçuk, geçtiğimiz ay hayata veda etti.

8/24

Fatih Akın’ın yönettiği ‘Duvara Karşı’ filmiyle ünlenen Birol Ünel, eylülde hayata gözlerini yumdu.

9/24

Evliliklerinde dört yılı geride bırakan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz ekim ayında kızları Lalin’i kucağına aldı.

10/24

Amine Gülşe ve Mesut Özil’in kızları Eda, dokuz ay önce dünyaya geldi.

11/24

Saadet Işıl Aksoy ve eşi Pamir Kıraner, ilk çocukları Marisa Gürcan’a geçtiğimiz şubat ayında kavuştu.

12/24

Sıla Gençoğlu ile şef Hazer Amani, 2020’nin ilk ayında Nişantaşı’ndaki evlerinde kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Çift geçtiğimiz ay yaptıkları açıklamayla da boşanacaklarını açıkladı.

13/24

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, altı yıllık beraberliklerini geçtiğimiz temmuz ayında Çeşme’de yaptıkları nikahla taçlandırdı.

14/24

Songül Öden, temmuz ayında dört yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile aile arasında gerçekleştirilen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

15/24

Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya’nın 10 yıllık evliliği geçtiğimiz ocak ayında tek celsede sona erdi.

16/24

İsmail Hacıoğlu, 2016 yılında evlendiği ikinci eşi Duygu Kumarki ile temmuz ayında boşandı.

17/24

Ebru Akel ve Özer Sancak, sekiz yıllık evliliğini eylülde anlaşmalı olarak, tek celsede bitirdi.

18/24

Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli’yle yaklaşık 1.5 yıl süren ilişkisini bitirip, ardından Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşamaya başlaması, uzun süre magazin gündemini meşgul etti. Cem-Serenay ikilisinin ilişkisi de uzun sürmedi.

19/24

Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında başlayan aşk, magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili 10 aylık bir birlikteliğin ardından ilişkilerini sonlandırdı.

20/24

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, üç yıllık ilişkilerine geçtiğimiz temmuz ayında nokta koydu. Ayrılığın sebebinin Erçel’in Dalkılıç’ın evlenme teklifini kabul etmemesi olduğu iddia edildi.

21/24

Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiası geçtiğimiz temmuz ayında gündeme bomba gibi düştü. Magazin gündemini aylarca işgal eden olayda, oyuncuya her kesimden tepki yağarken, birçok işi de elinden alındı.

22/24

Halil Sezai, Tuzla’da klip çekimleri sırasında tartıştığı komşusu Hüseyin Meriç’e saldırdı. Tutuklu yargılanan şarkıcı, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak, tahliye edildi.

23/24

Yağmur Sarnıç’ın eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddiası, şok etkisi yarattı. İkili arasındaki gerginlik hala sürüyor…

24/24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER