Meg Ryan: Yaşla Gelen Olgunluk

Ünlü oyuncu Meg Ryan'ın yaşla birlikte kazandığı olgunluk ve deneyimlerini keşfedin. Meg Ryan'ın kariyerindeki dönüm noktalarını ve hayatındaki önemli anlarıyla ilgili detayları öğrenin.

Meg Ryan: Yaşla Gelen Olgunluk

Geçtiğimiz günlerde Barselona'da düzenlenen 68. RNE Sant Jordi Ödülleri'nde kırmızı halıya son derece şık bir şekilde çıkan Meg Ryan, yaşla birlikte olgunluk ve bilgeliğin de geldiğini ve artık aşk, yaşam ve ilişkiler konusunda fikrini söylemek ve görüşlerini paylaşmak konusunda kendine daha çok güvendiğini söylüyor.

Yaşımın Kıymetini Biliyorum


Yaşımın Kıymetini Biliyorum

62 yaşındaki yıldız oyuncu, “Yaşımın kıymetini biliyorum, bunu ciddiyetle söylüyorum. Benim için artık başkalarını memnun etmek ve herkesi mutlu etmeye çalışmak yerine ne düşündüğünü açıkça söylemek daha önemli” dedi. Meg Ryan, yaş aldıkça daha rahatladığını, artık kimsenin düşüncesine takılmadan hayatını özgürce yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirtiyor.


Meg Ryan: Yaşla Gelen Olgunluk

Estetik Görünümden Doğallığa Dönüş


Estetik Görünümden Doğallığa Dönüş

Uzun süreli bir oyunculuk arasının ardından yeniden spot ışıklarının altına dönen Meg Ryan, estetik operasyonlara olan bağımlılığı nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak son fotoğraflarda yüzünde doğallığa geri dönüşünü gösteren Ryan, yaşının getirdiği çizgilerin ve yüzüne yansıyan olgunluğun geri geldiğini hissettiğini açıklıyor.


Meg Ryan: Yaşla Gelen Olgunluk
  • 62 yaşındaki Meg Ryan, aşk ve ilişkiler hakkında artık daha açık ve dürüst konuşabildiğini belirtiyor.
  • Oyunculuğa ara verme sebebini film endüstrisi dışındaki insanlarla tanışmak için başka deneyimler yaşamak olarak açıklayan Ryan, bu sürecin kendisine iyi geldiğini vurguluyor.
  • Meg Ryan, estetik operasyonların doğal görünümünden uzaklaşmasına neden olduğunu kabul ediyor ve yüzünde doğallığa geri dönüşünü hissettiğini belirtiyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER