Merve Boluğur Yeni Single Projesi İçin Heyecanlı

Merve Boluğur, yeni single projesi için büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlanıyor. Sanatçının yeni şarkısı merakla bekleniyor.

Merve Boluğur Yeni Single Projesi İçin Heyecanlı

Yeni single'ı için yapımcısıyla bir araya gelen Merve Boluğur, projeye dair heyecanını paylaştı. Boluğur, "Benim için çok heyecan verici bir proje. Güçlü bir ekip ile çalıştığım için güzel bir sonuç elde edeceğime inanıyorum" dedi.

"Tam Bir Yaz Şarkısı Olacak"



Nisan ayında stüdyoya gireceğini belirten Boluğur, "Hareketli, 'eller havaya’ tarzında tam bir yaz şarkısı hazırlıyorum. Hep birlikte çok eğleneceğiz. Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı. Onun projelerinde yer almaktan mutluluk duyarım. Harika bir iş çıkacağına eminim" şeklinde konuştu.

"Şan Dersleri Aldım"



Mayıs ayında yeni single'ını yayınlamayı planlayan Boluğur, "Oyunculuk eğitimim sırasında şan dersleri de aldım. Bu yüzden müzik alanında da iddialıyım. Bu işi başarabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum" diyerek kendine olan güvenini ifade etti.

"Ses Düzenlemesi Olacak"

Muhabirlerin sesinin üzerinde oynanıp oynanmayacağı sorusuna Boluğur, "Aranjman sürecinde ses üzerinde bazı düzenlemeler yapılabilir. Klipte görsel efektlerle oynandığı gibi ses düzenlemeleri de olacak ama bu konuda kararı aranjör verecektir" şeklinde yanıtladı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER