Mesut Yılmaz - Çiçek Dükkanında Astronomik Fiyatlar!

Mesut Yılmaz'ın çiçek dükkanında astronomik fiyatlarla karşılaştığı komik ve eğlenceli bir hikaye. Anlatım sırasında yaşanan olaylar keyifli bir okuma deneyimi sunuyor.

Mesut Yılmaz - Çiçek Dükkanında Astronomik Fiyatlar!

Türkiye’deki iş insanları, alışveriş yaptığı çiçek dükkanında şaşırtıcı fiyatlarla karşılaşıyor. Ribbon Flowers markasının özel tasarımı olan 1001 adet pembe şakayıktan yapılan aranjmanın satış fiyatı 499 bin 995 lira olarak belirlenmiş. Bu fiyat, dudak uçuklatan cinsten! Ayrıca, 220 gram altın fiyatında olan bu özel hediye de tükenmiş durumda.


Mesut Yılmaz - Çiçek Dükkanında Astronomik Fiyatlar!

Platformda bulunan 'Geldiğinde haber ver' butonuna onlarca kişinin basmasıyla, bu çiçeğe olan ilginin oldukça yüksek olduğu söyleniyor. Şakayık çiçeği renklerine göre fiyatı değişirken, dükkana salı günleri gelmesi de ayrı bir detay. 1001 kırmızı gül kalp heykel çiçeğinin fiyatı ise 169 bin 995 lira olarak belirlenmiş. Bu özel ürün için de sipariş alınıyor.

Platformda ve Arnavutköy'deki dükkanda kişiye özel çiçek seçenekleri de bulunuyor. Kişiye özel çiçeklerin fiyatı, taleplere göre değişiklik gösteriyor. En uygun fiyatlı kişiye özel çiçeklerin ortalama 10 bin liraya kadar çıktığı platformda, favori ürünler arasında yer alıyorlar.

  • Güney Avrupa, Asya ve Türkiye'de yetişen şakayık çiçeği, Yunan mitolojisine kadar uzanan bir serüvene sahip. İlaç Tanrısı Asklepios'un öğrencisi Paeon, hamile kadınların ağrılarını hafifletmek için bu çiçeği arar. Ancak, İlaç Tanrısı'nın kıskançlığıyla karşılaşır ve Zeus, Paeon'u korumak için onu şakayık çiçeğine dönüştürür.

Kaynak: Milliyet


Mesut Yılmaz - Çiçek Dükkanında Astronomik Fiyatlar!
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER