Metin Şentürk:

Metin Şentürk:

Metin Şentürk:
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Metin Şentürk, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı...

'SEVDİĞİNİZ İNSANI TANIYIN'

"Benim kendime göre bir yaşantım var, çocuk için evlenemem. İnsan birini tanır, sever, güvenir.Sonra ağaç dalıyla güzeldir. Çocuk da olur. Ben bir kadının önce güvenine, sonra aklına, sonra da aşkına aşık olurum. Şartlar bu. Ben karşı tarafa güvenmek için bir şey yapmıyorum. Zekamı kullanıyorum. Bundan 15-20 sene önce arama motoru mu vardı? Ama aşk vardı. Sevdiğiniz insanı tanıyın"

'SOSYAL MEDYAYA KARŞI OLAN BİRİYDİM'

"Arama motorları sizi yanlış yere götürür. Eskiden mahalledeki manava sorardın, bakkala sorardın, büyük bir akrabaya sorardın. O ne ya sosyal medya, arama motoru falan. Bir laf var 'Adam bıçak üretmiş, isteyen ekmek kesiyor, isteyen adam kesiyor.' Sosyal medyada böyle bir şey. Ben sosyal medyaya en karşı olanlardan biriydim. Şimdi en iyi yönetenlerden biriyim. Birol bana 'Sosyal medyadan uzak duramazsın' diyordu. Çok ısrar etti. Sonra kabul ettim. Sayfa açtık. Bir gün ana haberden beni aradılar. 'Trend Topic olmuşsunuz' dedi. Hemen Birol'u aradım 'Bu ne lan topik mopik bana ters' dedim. O kadar cahildim. İnsanlar sana ulaşmak istiyorsa bırak ulaşsınlar. Klavye delikanlılığına çok soyunmamak lazım Bugün kınadığın bir şey, yarın senin de başına gelebiliyor"

'BENİM HAYATIMIN MİMARİ ANNEMDİR'

"Benim ailemde müzisyen falan yok. Benim hayatımın mimarı annemdir. Okuma yazma bilmeyen bir kadın, üniversite mezunu Türkiye'nin karşısına çıkabilen bir evlat yetiştirmiş. Ben de Fatih'te bir bodrum katında doğdum. 8 yıl yatılı okudum. Sonra müzik aşkıyla konservatuar okudum. Ben ranzama uzanıp 'Allah'ım beni kimseye muhtaç etme' diyen biriydim.

En büyük hayalim yok, hayallerim gerçekleşti. Guinness Rekorlar Kitabı'na girişim, biz hız değil hırs rekorudur. Benim insanlara vermek istediğim bir mesaj vardı. 'Yavrularınızın önündeki engelleri kaldırın' demekti amacım"

'METİN ASLINDA GÖRÜYOR DİYORLAR'

"Metin aslında görüyor diyorlar. Doğru. Bu konuda benim de kafam karışık. Yıllardır söylüyorum. Ne taraftan baktığına bağlı. Bazen 'Ne saçmalıyorsun?' diyorum, bazen 'Demek ki çok şey başarmışım' diyorum. Bunu bana söyleyenler de bir zeka sorunu görüyorum. Pilot olsam şaşırın, 'Hem kör hem nasıl pilot' diye. Ben müzik yapıyorum. Göz çok lazım değil. Birçok insan şarkı söylerken gözünü kapatır zaten"

'BİR ERKEKLE AYNI KUAFÖRE GİTMEK İSTEMEM'

"Benim kız arkadaşımın gereksiz frapanlıktan kaçınması lazım. Kendisini ve beni taşıması lazım. Kıyafet konusunda çok hassasiyetim var. Evdeki giyinme odamı görseniz, mağaza gibi. En çok kıyafete para harcıyorum. Marka düşkünü değilim. Tasarım şeyleri seviyorum. Saçmalama boyutunda harcamalarım yok. Erkekler tayt giyiyormuş. Ben bunları duyunca 'İyi ki görmüyorum' diyorum. Erkekliğin bir şanı şerefi var yapmayın. Bırakın hanımefendiler güzel güzel giysinler. Ben öyle bir erkekle aynı kuaföre gitmek istemem"

'MANİKÜR YAPTIRIRKEN UTANIYORDUM'

"Ben tırnaklarımı yiyordum. Sonra kıyafetine bu kadar özen gösteren adamın elleri bu kadar kötü olmamalı, insanları rahatsız etmemeli dedim. Birkaç kez gizli gizli manikür yaptırdım. Çünkü utanıyordum. Baktım ki, tırnaklarımı yememeye başladım. Devam ettim. Şimdi manikür yaptırıyorum. Erkeğin bakımlı olması güzel bir şey. Birbirimizi rahatsız etmememiz lazım. Ben de kremler kullanıyorum Ama boyut atlatacak kadar değil"
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER