Miray Daner silikon mu yaptırdı?

Miray Daner silikon mu yaptırdı?

Miray Daner silikon mu yaptırdı?

POSTA

Onun için ilk dizi olmasa da kariyer basamaklarını hızla tırmanmasını sağlayan  dizi 'Vatanım Sensin' dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri oldu. 


18 yaşındaki genç oyuncu Miray Daner, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Boran Kuzum ile olan yakın sahneleri sebebiyle eleştiri almıştı. 


‘Vatanım Sensin’in ‘Teğmen Leon’u Boran Kuzum ile ‘Hilal’ arasındaki öpüşme sahnesi, oyuncu Miray Daner'in reşit olmadığı iddialarıyla eleştiri oklarının hedefinde kalmıştı.


Ancak Miray Daner'in Ocak doğumlu olması ve 18 yaşında olması doğrulanınca sular durulmuştu. 


Geç oyuncu şimdi de 'silikon' iddiaları ile hayranlarını ikiye böldü. 


Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen Miray Daner çıktığı tatilden mayolu illegal bahis bir fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada oyuncunun silikon yaptırdığı dedikodusunun fitilini ateşleyen de bu fotoğraf oldu. 


Oyuncunun hayranları konu hakkında ikiye bölündü: Bir kesim böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını savunurken diğer kesim iddiaların gerçek olduğuna inanıyor. 


Sosyal medyada büyük tartışma konusu olan silikon konusuna son nokta koyuldu: 18 yaşındaki Miray Daner’in vücudunda hiç estetik yok.


Miray Daner Vatanım Sensin dizisinden önce başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir dizisinde rol amıştı. 


Miray Daner, dizide Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira'nın kardeşi Beren'i canlandırıyordu. 


Çocukken ise 'Bez Bebek' adlı dizide rol almıştı. 


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER