Murat Aslan'ın eski eşi, aşkı doğruladı!..

Murat Aslan'ın eski eşi, aşkı doğruladı!..

Murat Aslan'ın eski eşi, aşkı doğruladı!..
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre ABD'li oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan'la aşk yaşadığı iddia edilen iş adamı Murat Aslan, geçtiğimiz hafta hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı.



Aslan'ın, bir aydır dünyaca ünlü oyuncuyla aşk yaşadığı ve birlikte Mikonos'ta tatil yaptıkları öne sürülmüştü. 2017'de Beyza Uyanoğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Murat Aslan'ın, Lindsay Lohan'la aşk yaşadığı iddialarına eski eşten yorum geldi.

Eski eşinin bir aydan fazla süredir Lohan'la birlikte olduğunu söyleyen Beyza Uyanoğlu, ''Ben zaten biliyordum. İlişkilerinin bir aydan daha fazla olduğunu düşünüyorum. Mikonos'tan önce Dubai'ye de gittiler. İnsan sevmediği bir kadınla ülke ülke niye gezsin ki? Ben onun mutlu olmasını isterim, düzenli bir hayatı olsun yeter'' dedi. Oğullarının bu ilişkiden haberi olmadığını da belirten Uyanoğlu, ''Henüz oğlumuza ilişkisi hakkında bir şey açıklamadı. Kısa zamanda açıklar herhalde. Bu yaz genelde yurtdışındaydı İstanbul'a pek gelmedi. Bakalım önümüzdeki aylarda ne gibi bir tutum sergileyecek bilmiyorum'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER