Mustafa Sandal, Sana İhtiyacım Var Şarkısını Yeniden Seslendiriyor

Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Sandal, unutulmaz şarkısı 'Sana İhtiyacım Var'ı yeniden seslendiriyor. Mustafa Sandal hayranları için müjdeli haber!

Mustafa Sandal, Sana İhtiyacım Var Şarkısını Yeniden Seslendiriyor

Ünlü Türk şarkıcı Mustafa Sandal, 30 yıl aradan sonra "Sana İhtiyacım Var" şarkısını yeniden seslendirerek müzikseverlerle buluşturdu. 54 yaşındaki sanatçı, bu kez Belaruslu şarkıcı Olga Napoli ile düet yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şarkının klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi.

Klip Çekiminden Önce Basın Mensuplarıyla Sohbet


Klip Çekiminden Önce Basın Mensuplarıyla Sohbet

Sana İhtiyacım Var şarkısının klibi için çekim öncesi bir araya gelen Mustafa Sandal ve Olga Napoli, neşeli tavırlarıyla basın mensuplarının ilgisini çekti. İkili, klip öncesinde yapılan röportajda şarkı hakkında ve iş birlikleriyle ilgili detaylar paylaştı.

"Hangi Gece Kulübüne Gitsem Bu Şarkıyı Yürekten Söylüyorlar"



Mustafa Sandal, Olga Napoli ile şarkıyı seslendirmeye nasıl karar verdiklerini anlatırken, "Olga ile altı ay önce tanıştık. Uluslararası alanda farklı projelerde yer almak benim için önemli. Bu şarkıyı her yerde duyuyorum, insanların içtenlikle söylediğini gözlemliyorum. Beynimde hep bir yerlerde olan bu şarkıyı şimdi daha enerjik bir şekilde seslendiriyoruz" şeklinde konuştu.

"Rusça Versiyonu 'Monami'yi de Okuduk"



Belaruslu şarkıcı Olga Napoli ise Türkçe çalışarak şarkıya hazırlandığını belirterek, "Mustafa'ya teşekkür ederim. Bu harika bir proje ve ben de bu şarkıyı seslendirmekten mutluluk duyuyorum. Ayrıca şarkının Rusça versiyonunu da hazırladık. 'Monami' adını verdik ve çok enerjik bir çalışma oldu" dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER