Mustafa Sandal sigaradan iflas ettiği ticarete Bitcoin ile döndü!

Mustafa Sandal sigaradan iflas ettiği ticarete Bitcoin ile döndü!

Mustafa Sandal sigaradan iflas ettiği ticarete Bitcoin ile döndü!
Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Mustafa Sandal, iflas ettiği şirketini yeniden açarak ticarete Bitcoin ile döndü. 2011'de reklamcı Can Korur ile ortak olarak elektronik sigara ticareti yapan bir şirket kurmuştu. Ne var ki elektronik sigaraların yasaklanması sonucu büyük oranda zarar eden şirket 2015'de kapatıldı.

BİTCOIN'DEN HARÇLIK YÖNETİMİNE KADAR 8 ALANDA TİCARET YAPIYOR

Mustafa Sandal, ilk deneyimi başarısızlıkla sonuçlansa da ticaretten vazgeçmeyerek Alpay Alptekin, Alper Aydın ve Yalçın Sisa ile birlikte şirketi yeniden açtı.

"Girişimcilik ve inovasyon hayatı her gün değiştiriyor. En iyi fikirler hayattan gerçeğe dönüşüyor. İşte bu noktada marka destek olduğu tüm oluşumlara değer katıyor" parolasıyla kurulan şirket, aralarında Bitcoin'in de olduğu kripto paraların alım - satımının yapıldığı Coiny ile ailelerin çocuklarına kolay ve güvenli harçlık gönderebilecekleri ve kontrolünü sağlayabilecekleri, gençlerin finansal okur yazarlıkla ilgili ilk deneyimlerini edinecekleri ve paralarının sorumluluklarını alabilecekleri bir harçlık yönetim sistemi ve ön ödemeli kart olan Manibux'un da aralarında olduğu 8 farklı alanda faaliyet gösteriyor.
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER