Necip Memili ve Didem Dayıcıoğlu Memili Çiftinden Tatil Açıklaması

Necip Memili ve Didem Dayıcıoğlu Memili çifti, romantik ve keyifli bir tatil deneyimini paylaşıyor. İkilinin tatil açıklamaları ve gezdikleri yerler hakkında detaylı bilgi burada!

Necip Memili ve Didem Dayıcıoğlu Memili Çiftinden Tatil Açıklaması

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte tatil planları da gündeme gelmeye başladı. Bu konuda konuşan Necip Memili ve Didem Dayıcıoğlu Memili çifti, yakın zamanda küçük bir tatil planladıklarını belirtti. Ancak tatilin ailecek yapılacağını vurgulayan çift, birlikte keyifli zaman geçireceklerini ifade etti.

Didem Memili'den Annelik Hakkında Duygusal Açıklamalar


Didem Memili'den Annelik Hakkında Duygusal Açıklamalar

Anneler Günü dolayısıyla konuşan Didem Memili, anneliğin zorluğuna dikkat çekti. Eşi Necip Memili'den aldığı destekle annelik görevini daha kolay bir şekilde yerine getirdiğini belirten Didem Memili, "Annelik çok zor. Ben hâlâ zorlanıyorum bazen. Eşimden çok güzel destek alıyorum. Çünkü bu tek başıma yapabileceğim bir şey değilmiş. İnsan öngöremiyor bazı şeyleri. Çok keyifli, birlikte büyütüyoruz. Bizim yüzüğümüz yok, hediyemiz yok. Bana nazar da değmez. Güzelce kutlarız günümüzü ailemiz içerisinde" şeklinde duygularını dile getirdi.

  • Yazı: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2024, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER