Nihal Yalçın'ın, Öykü Karayel Kıskançlığı Olay Oldu!

Nihal Yalçın'ın, Öykü Karayel Kıskançlığı Olay Oldu!

2. Sayfa'da yayınlanan habere göre Nihal Yalçın, meslektaşı Öykü Karayel'e övgüler yağdıran sosyal medya kullanıcılarına şöyle seslendi: "Çok gaza geliyorsunuz. Ne ara, hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda cehaletinizi görüyorum. Cehalet demeyeyim de, kendinizi bilmezliğinizi."


Nihal Yalçın'a bir takipçisi şu cevabı yazdı: "Siz ne ara, ince bir ironiyle gizlemeye çalıştığınız kibrinizi hasete dönüştürmeyi becerdiyseniz; biz de o ara dizi yorumcusu olduk." "Bir Başkadır" isimli yapımda Nihal Yalçın'ın "Yalan Dünya" dizisinden eski rol arkadaşları Derya Karadaş ve Öner Erkan da rol alıyor...

Yalçın'ın bu paylaşımına yorum yağınca ünlü oyuncu "Ya hu diziler sizler için yapılıyor zaten, tabii ki siz yorumlayacaksınız! Ama kabul edin eleştiriye hiç gelemiyorsunuz." dedi. Ayrıca, güldüren paylaşımlarıyla dikkat çeken Nihal Yalçın Babacan'ın bir paylaşımına yaptığı yorumla ise hayranlarını güldürdü.

Babacan'ın "Konuş Türkiye. Kendini ifade et, anlat, eleştir" paylaşımını alıntılayan Nihal Yalçın "İyi ki bir tweet attık. Babacan bile laf sokuyor" yorumuyla beğeni aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER