Nuri Alço'nun Sağlık Durumu ve Ailesinden Açıklama

Ünlü komedyen Nuri Alço'nun son sağlık durumu hakkında ailesinden son açıklamalar. Nuri Alço'nun sağlık sorunları ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgiler.

Nuri Alço'nun Sağlık Durumu ve Ailesinden Açıklama

Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Doç. Dr. Mustafa Sungur, 6 Nisan’da rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan Nuri Alço'nun durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Nuri Alço'nun hastaneye nakledildiği özel hastaneden, temel olarak nörolojik sıkıntılar ve kalp rahatsızlıkları olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Sungur, "Nuri Alço'nun beyin arka bölgesinde milimetrik bir kanlanma sorunu yaşadığını ancak şu an stabil bir durumda olduğunu ve tedavisi devam etmekte olduğunu" belirtti. Ayrıca, kalp rahatsızlıkları ve akciğer enfeksiyonu nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı.

Nuri Alço'nun i ve Ailesinden Açıklama


Nuri Alço'nun Eşi ve Ailesinden Açıklama

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu süreç bizim için çok zor. Nuri, ailesi ve sevenleri için çok kıymetli bir kişilik. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Burcu Alço ayrıca, "Nuri'nin sağlık durumu her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Morali yerinde ve doktorlarımızın da desteğiyle tedavisi devam ediyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER