Okan Tok Gümbür Gümbür Geliyor...

Okan Tok Melodi Müzik etiketi ile İhanet Ettin Remix tekli çalışmasını, Sokak Hayvanlarına destek amaçlı tüm Dijital platformlarda sevenlerinin beğe

Okan Tok Gümbür Gümbür Geliyor...
Okan Tok Melodi Müzik etiketi ile İhanet Ettin Remix tekli çalışmasını, Sokak Hayvanlarına destek amaçlı tüm Dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sundu.

Yıllar öncesi Demet Sağıroğlu tarafından yorumlanan bu eser farklı bir remix tadında hazırlandı. Hayatında sokak hayvanlarına oldukça yer açan Okan Tok “Onlarında Göz Yaşları Var “ projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Sosyal Sorumluluk Projesi olarak çıkacağı Konser Etkinlik ve Festivallerden elde edeceğini geliri; Sokak hayvanlarına bağışlama kararı aldı.  Aynı zamanda bir makyaj sanatçısı olan Okan Tok sosyal medyada yaptığı öncesi sonrası makyaj paylaşımları ile adını duyurmakta olup, bir çok ünlünün make-up artistliğini üstlenmekte ve Okan Tok Mutluluk Makyajı ile tanınmaktadır. Aslen sanat müziği sanatçısı olan Okan Tok sahne performanslarında İngilizce, Almanca, Fransızca ve Bulgarca şarkılarda icra edebiliyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER