Osman Karagöz kimdir kaç yaşında Pucca ile ayrılığın nedeni ne?

Osman Karagöz kimdir kaç yaşında Pucca ile ayrılığın nedeni ne?

Osman Karagöz kimdir kaç yaşında Pucca ile ayrılığın nedeni ne?

Osman Karagöz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Osman Karagöz ne iş yapar soruları bir anda magazin basının gündeminde tırmandı. Osman Karagöz ile Pucca lakaplı Selen Pınar Işık 2015 yılında büyük bir aşk ile nikah masasına oturmuş çiftin geçen sene Batı adını verdikleri erkek çocukları olmuştu. Mutlu ve keyifli bir evlilikleri var sanılan çiften kötü haber ise haftasonu geldi. Pucca ayrılık ilanını instagram hesabından takipçilerine 'Biliyorum bunu buradan duyurmuak dünyanın en saçma şeyi ama Osi ile evliliğin sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı... Sonuna kadar aşık ol, çabala, çırpın yok...”...' diyerek duyurdu. Peki Pucca diye bilinen sosya medya fenomeninin boşanacağı eşi Osman Karagöz kim?

Öncelikle son günlerde çok sık ekran önünde olmasa da Osman Karagöz2ü bir çoğumuz Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Murat rolü ile tanıdık. Başarılı bir oyunculuk sergileyen Osman Karagöz birçok dizide rol alsada son zamandalarda sosyal medyada çektiği videolar ile adından söz ettirdi. Peki Osman Karagöz ne iş yapıyor, kimdir...

OSMAN KARAGÖZ KİMDİR: Osman Karagöz oyunculuğa adım atmaya karar verdiğinde ailesinden destek görmediğini dile getirmiştir. Birçok kişi böyle bir durumda vazgeçmeyi düşünürken o yoluna devam etmeye karar vermiştir.

Tüm bu zorluklara karşı ailesini karşısına alarak maddi zorluklarla hayallerinin peşinden gitmiştir. Okurken bir yandan eğitimini sürdürmek bir yandan da çalışmak zorunda kalmıştır. Lise birinci sınıftayken bir kıza aşık olarak tiyatroya başladığını söylüyor. Tiyatro Osman Karagöz'e o kadar keyif veriyor ki aşkının yönü değişiyor ve kendini sahnelere, oyunculuğa bırakıveriyor. İlk yarı profesyonel oyununu lisedeyken ders aldıkları Cenk Tunalı koçluğunda oynuyor.

İki sene BKM de Celal Tunalı'ın referansıyla girdiği çocuk oyununda rol almıştır. Osman Karagöz çektiği vine videolar ile de dikkatleri çekmiştir. Komik, neşeli, eğlenceli vine klipleri bulunmaktadır.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Murat rolünü canlandırmıştır. Senaryoyu okurken çok heyecanlandığını dile getirmiştir. İlk uzun soluklu profesyonel dizi oyunculuğudur.

Dizide canlandırdığı Murat karakterinin ölüm sahnesinde çok iyi bir performans sergilemiştir. "Yazıldıysa Bozulmaz" tiyatro oyununda Can adında bir doktoru canlandırmıştır. Oyunda Can karakteri İngiltere'de tıp eğitimi almaktadır. Can'ın ailesi borç batağındadır ve iki kurtuluş umutları vardır. Biri paşa dedeleri diğeri ise oğulları Can. Oyun Finansbank'ın doktorlara özel kulübü "Club Finans Doktors" için özel olarak hazırlanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER