Ozan Güven ile aşk yaşadılar mı? Yüsra Geyik'ten açıklama geldi

Ozan Güven ile Yüsra Geyik arasında aşk iddiaları mı var? Yüsra Geyik sonunda konuştu ve açıklamada bulundu. Detaylar burada!

Ozan Güven ile aşk yaşadılar mı? Yüsra Geyik'ten açıklama geldi

Yüsra Geyik: "Taş Kâğıt Makas Hayatın Oyunu'nun Başarısı Tesadüf Değil"


Yüsra Geyik:

Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Kanal D’nin sevilen dizisi Taş Kâğıt Makas Hayatın Oyunu’nun başarısının tesadüf olmadığını belirten oyuncu, "Ekip şahane. İşin başarısı hiç tesadüf değil. İçeriye girince daha iyi anlıyorsun. Hikâye de aslanlar gibi. Çok memnunum böyle devam ediyor olmasından" dedi.


Ozan Güven ile aşk yaşadılar mı? Yüsra Geyik'ten açıklama geldi

"İlk Sahnelerimi Ozan'la Çektim"



Rol arkadaşı Ozan Güven'le çalışmanın büyük bir konfor olduğunu dile getiren ünlü isim, "Ozan'la birlikte senelerdir sahnede oynadık. Şimdi tekrar karşılıklı oynamak büyük bir konfor. Zaten ilk sahnelerimi Ozan'la çektim. Onun oyunculuğunu da bildiğim için benim şahane bir alıştırma oldu" ifadelerini kullandı.

Yüsra Geyik ve Ozan Güven'den Aşk Dedikodularına Net Yanıt


Yüsra Geyik ve Ozan Güven'den Aşk Dedikodularına Net Yanıt

Ozan Güven ile Yüsra Geyik, Eylül 2019'da Kadıköy'de bir ayakkabı mağazasına giderken görüntülenmiş; ikili uzun süre gündem olmuştu. 33 yaşındaki güzel, o dönem meslektaşı ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında net bir açıklamaya imza attı. Aşk yaşamadıklarını vurgulayan Yüsra Geyik, "Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey'le hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim. Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu" ifadelerini kullandı.

"Aşk Olmadığını Söylemiştik"



Güzel oyuncu, "Kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı" dedi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER