Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun Mutlu Evlilik Serüveni

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun aşk dolu hikayesi evlilikle taçlandı! İkilinin mutlu evlilik serüvenini keşfedin. Aşk dolu anılar ve sürpriz detaylar burada!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun Mutlu Evlilik Serüveni

'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yedi yıllık ilişkilerini Temmuz 2022'de Almanya’da nikâh masasına taşımıştı. Ünlü çift, bir ay sonra İtalya’da düğün yapmıştı. Çayoğlu, bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali dönüşünde önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

"ime Sürpriz Yapmak İçin Cannes'a Gittim"



Mehmed: Fetihler Sultan dizisinde başrolde yer alan oyuncu, eşi Özge Gürel'e sürpriz yapmak için Cannes'a gittiğini belirterek, duygularını paylaştı. "Çalıştığım setten izin aldım ve eşime uçakta sürpriz yaptım. Onun haberi yoktu, uçakta beni görünce şoka girdi ve çok sevindi. Kısa geçti ama güzeldi. Ben döndüm, kendisi birkaç gün daha orada kalacak."

"Özge Harikaydı"



Çayoğlu, eşinin Cannes Film Festivali'nde giydiği elbise seçimi hakkında övgü dolu sözler sarf etti. "Özge bence harikaydı. Çok güzel pozlar, çok da güzel bir tören geçirdi" dedi.

"Utandım!"



Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Cannes'a giden Türk oyuncuları eleştirmiş ve "Keşke çıplak yürüyüşler yerine iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben utandım. Onların yerine ben gitmeliydim" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak: Milliyet


Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun Mutlu Evlilik Serüveni
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER