Özilhan çiftinden Serenay'a doğum günü sürprizi!

Özilhan çiftinden Serenay'a doğum günü sürprizi!

Özilhan çiftinden Serenay'a doğum günü sürprizi!

Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre dün 26 yaşına basan Serenay Sarıkaya'ya yakın dostu Yasemin Özilhan'dan çok özel bir hediye geldi... Bir süredir eşi İzzet Özilhan'a ait milyonluk yatta aile boyu tatil yapan sosyetik güzel, Sarıkaya'yı doğumgününü kutlamak için yatlarına çağırdı. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in geçtiğimiz akşamki düğününe katılan güzel oyuncu da yakın dostunun bu VIP davetini hiç düşünmeden kabul ederek soluğu düğünün hemen ertesinde Bodrum'da aldı.


'GÜZEL' ARKADAŞLIK


Yasemin Özilhan'ın Serenay Sarıkaya için yaptığı jest, elbette ki bununla da Pasgol sınırlı değildi. Sosyetik güzel, eşine ait lüks yatın en güzel kamarasını Sarıkaya ve sevgilisi Kerem Bürsin için özel olarak hazırlattı. Kamaradaki yatağın üzerine havludan sürpriz bir pasta koyan Yasemin ile İzzet Özilhan, kamarayı da güllerle süsletti.


Bu jest karşısında çok duygulunan güzel oyuncu, Özilhan çiftinin yaş günü hediyesini ise sosyal medyadan paylaştı. Dünkü doğum gününü İzzet Özilhan'a ait milyonluk yatta deniz ve güneş keyfi yaparak kutlayan Sarıkaya'nın bu halleri, "Yasemin Özilhan gibi bir arkadaş, İzzet Özilhan gibi bir enişte de dostlar başına" dedirtti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2017, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER