Paris Hilton'un Aile Mutluluğu

Paris Hilton'un aile mutluluğu nasıl kazandığına dair ipuçları ve aile ilişkilerindeki sırları keşfedin. Paris Hilton'un aile değerleri ve mutluluk hakkındaki düşünceleri hakkında bilgi edinin.

Paris Hilton'un Aile Mutluluğu

Şubat 2021'de Carter Reum ile evlenen Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne aracılığıyla oğlu Phoenix'i kucaklamıştı. Henüz bir yaşında olan Phoenix'in ardından ünlü isim, ikinci bebek müjdesini verdi. Bu sefer kız çocuğu olan bebeğine 'London' adını veren Hilton, anne olmanın her zaman hayalini kurduğunu belirtti.

Paris Hilton'un Anne Olma Hayali

Ünlü isim, eşi Carter Reum ile ilk çocuklarının taşıyıcı anne ile dünyaya geldiğini açıkladı. Hilton, "Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birlikte bir aile olmak beni çok mutlu ediyor. Kalbimiz bebeğimizle dolup taşıyor." dedi.


Paris Hilton'un Aile Mutluluğu

Bebeğinin İsmini Yıllar Önce Belirlemiş


Paris Hilton'un Aile Mutluluğu

Paris Hilton, daha önce verdiği bir röportajda kızının ismini yıllar önce belirlediğini açıkladı. Hilton, "London benim en sevdiğim yerlerden biri ve kızıma bu ismi koymak istedim." şeklinde konuştu.

"Henüz Dünyayla Paylaşmaya Hazır Değiliz"


Paris Hilton'un Aile Mutluluğu

Carter Reum, kızları London'u henüz paylaşmadıklarını belirtti. Hilton'un eşi, "Henüz dünyayla paylaşmaya hazır değiliz. London çok tatlı ve annesine çok benziyor." dedi. Hilton ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Paris Hilton'un Aile Mutluluğu
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER