Prof. Dr. Yeşim Erbil'den dikkat çeken açıklama

Prof. Dr. Yeşim Erbil'den dikkat çeken açıklama

Prof. Dr. Yeşim Erbil'den dikkat çeken açıklama
MedyaRadar'ın haberine göre evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının da nüksetmesiyle nedeniyle Ekim ayından bu yana hastanede tedavi görüyor. Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Mehmet Ali Erbil'e telefonla arayarak doğum günü sürprizi yapmıştı. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili bilgiler veren kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, 'Bu adamın sahibi kim?' başlığıyla yeni bir açıklama yaptı.

Yeşim Erbil, kardeşinin tedavisi sürecinde zor anlar yaşadıklarını belirterek, yoğun bakımda geçen 4 aylık süreyı Erbil'in hatırlamadığını söyledi.

İşte Prof. Dr. Yeşim Erbil'in o açıklamaları:

"Bu adamın sahibi kim? Abimden söz ediyorum. Ailesinin yanı sıra belki de en çok sahiplenen sizlersiniz… “sevenleri, izleyicileri SİZLER… Benim katılmadığım doğum günü kutlamasında “Fenerbahçe” canlı yayını ile ilk kez sesini duydunuz ve çok sevindiniz. Ben de bugün uğradım ve onun da çok sevindiğini gördüm. İyileşeceğine inanan daha moralli ve çevresi ile çok daha ilgili olduğunu paylaşabilirim sizlerle. Şimdi bu süreci özetlemek istiyorum. Ekim ayında başlayan bu kabus gibi yolculukta aslında ben doktor kardeşi olarak "kriz yönetimini" yapmaya çalıştım. 17 yıl önceki hastalığında da bunu yapmıştım ancak kamuda çalıştığım için hep geri planda durmuştum. Bu dönemde yanlış anlaşılabilecek bilgiler kimseyi huzursuz etmesin diye buradan açıklamalar yazdım. Her cümleyi düşünerek kaleme aldım. Yaşananlar kabus gibiydi, bunu sadece ben ve yoğun bakım doktorları biliyordu"
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER