Rachel Araz'ın Hayatı ve Anıları

Rachel Araz'ın hayatı ve anılarına dair merak ettikleriniz bu içerikte! Genç yaşta başladığı serüvenler, unutulmaz anılar ve daha fazlası burada.

Rachel Araz'ın Hayatı ve Anıları

Rachel Araz'ın Mutlu Evliliği


Rachel Araz'ın Mutlu Evliliği

2016 yılında Sami Kirespi ile evlenen sosyal medya fenomeni Rachel Araz, üç çocuğunun annesi olarak mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir. Galia ve Lionel adında iki çocuğu olan Araz, Şubat ayında üçüncü çocuğunu kucağına almıştır. Araz, 2018'de kızları Galia ve 2020'de oğulları Lionel ile anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştır.

Rachel Araz'ın Lüks Dolabı


Rachel Araz'ın Lüks Dolabı

Sosyetik güzel Rachel Araz, yıllar önce Pelin Kaya’nın YouTube programında lüks bir giyim mağazasını andıran gardırobunu tanıtarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Ünlü markalardan oluşan kıyafetleri, ayakkabı ve çantalarıyla neredeyse 5 milyon TL'lik parçaların bulunduğu 100 metrekarelik bir giyim odasına sahip olan Araz, lüks dolabıyla dikkat çekmiştir.

Rachel Araz'ın Kaza Anısı


Rachel Araz'ın Kaza Anısı

Üç çocuk annesi Rachel Araz, trafik kazası geçirmiştir. Araz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kaza anısını takipçileriyle paylaşmıştır. Kaza anını şu şekilde anlatmıştır: "En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum."

Rachel Araz, yaşadığı kaza sonrası büyük bir şükür duygusuyla hayatta kalmayı ve kendini korunmuş hissetmeyi vurgulamıştır.

Kaynak: Milliyet


Rachel Araz'ın Hayatı ve Anıları
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER