Rus model Kristina Rozhko Çeşme’ye gitmek için dua ediyor

Türkiye'ye olan sevgisiyle aşina Rusya'nın kayda değer modellerinden Kristina Rozhko, her yıl bu aylarda İzmir'e tatile geliyordu.

Rus model Kristina Rozhko Çeşme’ye gitmek için dua ediyor

Türkiye'ye olan sevgisiyle aşina Rusya'nın kayda değer modellerinden Kristina Rozhko, her yıl bu aylarda İzmir'e tatile geliyordu. Oysa koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl keza tatil keza de sörf için Çeşme'yi ziyaret edemeyen Rus model Kristina Rozhko, “Aşık olduğum Alaçatı'ya virüs sebebiyle gidemedim. Koronavirüs bitsin de İzmir'e ve bilhassa Çeşme'ye bir lahza önce gideyim diye dua ediyorum“ dedi.

                     

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ülke yurt dışına çıkış yasağı getirdi. Turizm cenneti Türkiye de yaşanan pandemi sebebiyle uçuşlarını geçici süreyle kısıtladı. Kristina Rozhko ise derhal her yıl yaz aylarının kayda değer bir kısmını İzmir'de Rus turistlerin de yoğun olarak tercih ettiği Çeşme'de geçiriyordu. Ama virüs sebebiyle çok sevdiği İzmir'e gidemeyen Rus model bir yorumlama yaparak Ege bölgesinin en hoş şehirlerinden biri olan İzmir'e duyduğu özlemi dile getirdi.

Kristina Rozhko, İstanbul'da bulunduğu halde yaz aylarını devretmek için Ege'nin incisi Çeşme'ye bir an önce gitmek istediğini ifade ederek, “Salgın bittiğinde birincil işim uçağa atlayıp İzmir'e gitmek ve Çeşme'de sörf yerine getirmek olacak”dedi.

                      

“Türk mutfağının yerini dünyanın hiçbir mutfağı tutmuyor”

Türk mutfağına hayran olduğunu dile getiren Kristina Rozhko, virüs sonrasında İzmir'e gittiğinde İzmir lokma tatlısını tadacağını ve bunun için sabırsızlandığını kaydetti. Rus mutfağının da fazla zengin olduğunu anlatan Kristina Rozhko, “Türk mutfağını dünyanın hiçbir mutfağı tutmuyor. Her bölgenin kendine özgü bölgesel lezzetleri elbette tadılmalı. Türk mutfağında bilhassa tatlıları çok seviyorum. Çeşme sahillerinde dondurmanın tadına doyamıyorum. Virüs bittiğinde bir an önce İzmir'e gitmek, Çeşme'de sörf gerçekleştirmek için dua ediyorum “ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER