Rus model Kristina Rozhko Çeşme’ye gitmek için dua ediyor

Türkiye'ye olan sevgisiyle bilinen Rusya'nın önemli modellerinden Kristina Rozhko, her yıl bu aylarda İzmir'e tatile geliyordu.

Rus model Kristina Rozhko Çeşme’ye gitmek için dua ediyor

Türkiye'ye olan sevgisiyle bilinen Rusya'nın önemli modellerinden Kristina Rozhko, her yıl bu aylarda İzmir'e tatile geliyordu. Fakat koronavirüs salgını nedeniyle bu sene ayrıca tatil ayrıca de sörf için Çeşme'yi ziyaret edemeyen Rus model Kristina Rozhko, “Aşık olduğum Alaçatı'ya virüs nedeniyle gidemedim. Koronavirüs bitsin de İzmir'e ve bilhassa Çeşme'ye bir an önce gideyim diye dua ediyorum“ dedi.

                     

Koronavirüs salgını nedeniyle çoğu ülke yurt dışına çıkış yasağı getirdi. Turizm cenneti Türkiye de yaşanan pandemi nedeniyle uçuşlarını geçici süreyle kısıtladı. Kristina Rozhko ise hemencecik her sene yaz aylarının kayda değer bir kısmını İzmir'de Rus turistlerin de yoğun olarak seçim ettiği Çeşme'de geçiriyordu. Ancak virüs nedeniyle çok sevdiği İzmir'e gidemeyen Rus model bir tanımlama yaparak Ege bölgesinin en hoş şehirlerinden biri olan İzmir'e duyduğu özlemi dile getirdi.

Kristina Rozhko, İstanbul'da bulunduğu halde yaz aylarını aşmak için Ege'nin incisi Çeşme'ye bir lahza önce gitmek istediğini ifade ederek, “Salgın bittiğinde birincil işim uçağa atlayıp İzmir'e gitmek ve Çeşme'de sörf yapmak olacak”dedi.

                      

“Türk mutfağının yerini dünyanın hiçbir mutfağı tutmuyor”

Türk mutfağına hayran olduğunu dile getiren Kristina Rozhko, virüs ardından İzmir'e gittiğinde İzmir lokma tatlısını tadacağını ve bunun için sabırsızlandığını kaydetti. Rus mutfağının da çok varlıklı olduğunu anlatan Kristina Rozhko, “Türk mutfağını dünyanın hiçbir mutfağı tutmuyor. Her bölgenin kendine özgü yöresel lezzetleri kuşkusuz tadılmalı. Türk mutfağında bilhassa tatlıları fazla seviyorum. Çeşme sahillerinde dondurmanın tadına doyamıyorum. Virüs bittiğinde bir an önce İzmir'e gitmek, Çeşme'de sörf yerine getirmek için dua ediyorum “ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER