Sertab Erener Nişantaşı'nda Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Erener'in şık ve zarif görünümü dikkat çekti. Görüntüler, hayranlarını heyecanlandırdı.

Sertab Erener Nişantaşı'nda Görüntülendi

Sertab Erener, son günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı, muayene olmak için gittiği doktor kliniği çıkışında görüntülendi.

Sağlık Sorunları


Sağlık Sorunları

Kuzey Afrika'dan ülkemize giren çöl tozundan etkilenen Sertab Erener, sinüzit şikayetleri ile mücadele ediyor. Doktor kontrolünden sonra eczaneden ilaçlarını alan Erener, "Sinüzit olmuşum. Polen, toz, Afrika tozu... Genel olarak iyiyim." açıklamasında bulundu.

Müzikal Çalışmalar


Müzikal Çalışmalar

Sertab Erener, müzikal çalışmaları hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak "Sokakta albüm konuşmayalım, başka zamana." dedi. Şarkıcı, aracıyla evine doğru yol aldı.

Yeniden Yorumladığı Şarkı


Yeniden Yorumladığı Şarkı

Uzun bir aradan sonra "Mecbursun" şarkısını tekrar yorumlayan Erener, şarkıya klip çekerek paylaştı. 60'ıncı yaşına yaklaşan sanatçının estetik operasyonlarının da dikkat çektiği bu paylaşım, hayranlarının ilgisini çekti.

Sosyal Medyada İlgi


Sosyal Medyada İlgi

Sertab Erener'in güçlü sesi ve estetik operasyonları, sosyal medyada da yankı uyandırdı. Hayranları, Erener'e benzetilen yorumlar yaparken, sanatçının değişen görünümü konuşulmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER