Seyhan Soylu, Selin Ciğerci'nin Erkek Hallerini Paylaşarak Gündeme Bomba Gibi Düştü

Alsanahaber.com.tr'nin Haberine Göre, Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz sene 2 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Ancak evlerini ayırmalarına rağmen iş ortaklıkların devam eden çift, boşandıktan 4 ay sonra barışarak ikinci kez nikah masasına oturmuşlardı.

Seyhan Soylu, Selin Ciğerci'nin Erkek Hallerini Paylaşarak Gündeme Bomba Gibi Düştü

Ünlü çiftin mutluluğu kısa sürdü. Ciğerci ve Çıra, sosyal medyadan takipleşmeyi bırakarak birlikte oldukları fotoğrafları da sildi. Ayrı ayrı tatile çıkan ikili, ayrılık iddiasıyla ilgili sessizliklerini korurken AL SANA HABER moderatörü Seyhan Soylu, ayrıldıkları ortaya çıkan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra hakkında skandal iddialarda bulundu. Ünlü magazinci Seyhan Soylu'nun yaptığı sosyal medya paylaşımları gündeme bomba gibi düştü.

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’nun yaptığı Türkiye’nin en çok konuşulan Al Sana Haber magazin programında Soylu’ nun bu paylaşımları gündem konusuydu. Ancak öyle bir gerçek su yüzüne çıktı ki, magazin dünyasını sallayacak cinsten. Seyhan Soylu, Selin Ciğerci’ nin en erkek halini buldu.

Programında Selin Ciğerci’ nin ismini anmaktan imtina ederek kendisinden ‘Malum Şahıs’ olarak bahseden Seyhan Soylu, canlı yayına Malum Şahsı ve kocasını tanıyan Kaan Konancı’ yı bağladı. Kaan Konancı “Selin benden bir şey rica etti. ‘Sen siyasetle uğraşıyorsun. Bizim Gökhan’ ın lisansına ihtiyacımız var’ dedi. Ben de Şişli’de bir klübe gittim. Klüpteki Başkan bana ne dedi biliyor musun? ‘Ya Kaan biz seni çok seviyoruz ama Gökhan zaten topunu bulmuş’ Ve bunu da kendisine ilettim ben.

Para Selin’dedir. Gökhan’da olmaz. Ama Selin parayı vererek kendini sevdirebilir” derken Kaan Konancı’ nın Al Sana Haber’ e özel olarak yolladığı fotoğraf ekrana gelince olay oldu. Seyhan Soylu “O malum şahıs bu fotoğrafta var mı?” diye sorunca Kaan Konancı’ nın doğum gününden bir kare olan fotoğraf için Konancı “Bak Selin bu fotoğrafı benden gizlemiş. Demiyor ki 10 sene önce ben senin doğum gününe gelmiştim. Fotoğrafta kırmızılı olan avukat arkadaşım. Beyaz tişörtlü olan da Selinmiş” deyince maşa şoke oldu.

Masa da ‘O muydu? Değil miydi?’ tartışması sürerken Seyhan Soylu “O malum şahıs bir yarışmaya katıldı ya. Asuman Krause’ nin sunduğu. Açın ordan bakalım o mu değil mi?” dedi. Hakan Solaker yarışma görüntülerini bularak “Evet doğru söylüyorsun. Bu o” diyerek Kaan Konancı’ yı teyit etti.

Bomba iddia Seyhan Soylu’ dan geldi. Soylu, Selin Ciğerci’ yi kastederek “Bu bana asıldı zaten. Bir şey söyleyeceğim. Bana yazdı bu ya. Bana Facebook’tan yazdı bu herif. Doğum günüme geldi dediğin adam. Bende diyorum bu herifi nereden tanıyorum. Buradaki adam bana yazıldı. Göstereceğim yazışmaları. Gökhan’dan önce kısmetinde ben varmışım. Eğer ki ben yüz vereydim bu hale gelmeyecekti. ” dedi.

Selin Ciğerci’ nin ısrarla adını anmayan Seyhan Soylu “Selin Ciğerci’ nin” dediği sırada adını andığı için çığlık atarak önündeki bardaktan su alarak ağzını temizledi.

“Ağzımı yıkadım” diyen Seyhan Soylu, Selin Ciğerci’ nin en erkek halinin olduğu fotoğrafı ekrana getirerek “Sol tarafta gördüğünüz bu yakışıklı delikanlının fotoğraflarını ilk kez ben basıyorum. Sol taraftaki adam bana FaceBook’tan yazmıştı. Benim de sübyanlarla işim olmadığı için beğenmemiştim. Ama ben bilmiyordum ki bugün bu hale geleceğini. O yarışmadan da daha önceki halini ilk kez yayınlıyorum.” dedi. Sonrasında izleyicilere “Soldakini mi sağdakini mi tercih ederdiniz kızlar?” diye sorarak yayını bitirdi.

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://youtu.be/48gmBowDeo0

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER