Şeyma Subaşı DJ sevgilisiyle İstanbul'un tadını çıkartıyor

Şeyma Subaşı DJ sevgilisiyle İstanbul'un tadını çıkartıyor

Şeyma Subaşı DJ sevgilisiyle İstanbul'un tadını çıkartıyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile geçen yıl boşandıktan kısa süre sonra gönlünü İtalyan DJ Guido Senia'ya kaptıran Şeyma Subaşı, aşkına kavuştu.

Her seferinde sevgilisiyle yurt dışında buluşan ünlü DJ, önceki gün İstanbul'a geldi.

Genç kadın, önceki akşam aşkına İstanbul'u gezdirdi. İkili, soluğu gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek Lucca adlı mekanda aldı. Üç aydır aşk yaşadığı Guido Senia'yı dostlarıyla tanıştıran Subaşı'nın keyfi yerindeydi.



Bugüne kadar sevgilisiyle görüntü vermemek için birlikte paylaşım yapmaktan kaçınan Subaşı, mekan çıkışı ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

DÜNYA UMRUNDA DEĞİL!

İkili, daha sonra Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'na evli oldukları dönemde hediye ettiği lüks ciple Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'na geçti. İtalyan aşkına kebap ziyafeti çeken Subaşı, künefe de yedirdi.

Marjinal yaşam tarzı nedeniyle sık sık eleştirilen bir çocuk annesi genç kadın, daha sonra aşkı Guido Senia ile geceliği yaklaşık 10 bin lira olan Soho House Otel'e geçti. Senia ile dün öğlen saatlerinde de otelden çıkış yapan Subaşı, aşkına İstanbul'u gezdirmeyi sürdürdü.




Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER