Sibel Can'ın hayatı filme mi çekilecek?

Sibel Can'ın hayatı filme mi çekilecek?

Sibel Can'ın hayatı filme mi çekilecek?
Akşam Gazetesi'nin haberine göre son dönemde birçok başarılı ismin hayatları, beyazperdeye aktarılınca Sibel Can, kendisini oynamasını istediği kişiyi çoktan seçti bile…

Karagümrük’te doğan ve 13 yaşında sahnelere adımını atan Can’ın filmleri aratmayan öyküsü, en az şarkıları kadar dinleyicisinin ilgisini çekti. Başarıları, yaşadığı aşkları ve polemikleriyle hayat hikâyesine birçok izler bırakan Can, bu anların beyazperdeye aktarılmasına sıcak bakıyor.

Üç çocuk annesi assolist, eğer hayatı senaryolaştırılırsa kendisini Serenay Sarıkaya’nın oynamasını istediğini söyledi. Can, Sarıkaya’dan ‘O bir prenses’ diyerek bahsetti.

Yurtdışında makyajsız geziyorum

Yaz tatillerini genellikle yurtdışında geçiren Can, bunun sebebini şöyle açıkladı: "Çünkü yurtdışında daha rahat hareket edebiliyorum. İstediğim gibi makyajsız gezebiliyorum."

Şarkılarımı ilk çocuklarım dinler

Çocukları Melisa Ural, Engincan Ural ve Emir Aksüt ile hem anne hem de yakın arkadaş gibi olduklarını söyleyen Sibel Can, şarkılarını ilk onlara dinlettiğini söyledi. Can, gençlerin zevklerine güvendiğinin altını çizdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER