Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu!

Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu!

Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu!
İHA'nın haberine göre Savcılığa ifade veren Sıla, adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Konuya ilişkin çok fazla bir şey söylemek istemediğini belirten Sıla, “İfade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi.

ŞARKICI SILA DEHŞETİ YAŞAMIŞ (HABER LİNKİ)

Sıla’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan avukatı Rezan Epözdemir, koruma taleplerinin Aile Mahkemesi tarafından uygun görüldüğünü ve başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verildiğini aktardı.

Fiziki şiddet nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetçi olduklarını ve Sıla’nın bu kapsamda müşteki sıfatıyla ifade verdiğini aktaran avukat Epözdemir, “Evde yaşanan darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli şikayetimiz oldu. Bundan sonra top yargıda. 3 ay uzaklaştırma kararı verildi. Evden uzaklaştırmadan kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmemeye kadar geniş alanda bir uzaklaştırma kararı verildi” dedi.

SANAT DÜNYASINDAN SILA'YA DESTEK MESAJLARI (HABER LİNKİ)

Avukat Epözdemir, bu kararın aşılıp aşılmadığı şeklindeki bir soru üzerine ise “İnşallah aşılmaz. Aşılırsa bunun disiplin hapsi var” ifadelerini kullandı. 


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER