Simge Sağın: "Yalnızlık Daha Güzel"

Simge Sağın'ın müzik dünyasındaki yolculuğu ve sanatındaki derin anlamların keşfi. Yalnızlık kavramını ele alan şarkılarıyla duygusal bir yolculuğa hazır olun.

Simge Sağın:

Ünlüler dünyasının dikkat çeken isimlerinden Simge Sağın, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programında konuk oldu. 42 yaşındaki şarkıcı, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Sevgilisi olmadığını belirten Simge Sağın, "Uzun süredir bekarım. Arada denemeler oldu ama sonunda yalnızlığın daha güzel olduğuna karar verdim" dedi.

Arkadaşlık İlişkileri ve Mutluluk


Arkadaşlık İlişkileri ve Mutluluk

Popçu Simge, son dönemde arkadaş çevresinin azaldığını itiraf etti. "Ne istediğini bilen bir kadın olduğunu" vurgulayan Simge Sağın, "Alma-verme dengesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer bu denge yoksa ben de yokum. Kendime iyi gelecek şeyleri yaparak mutlu oluyorum" şeklinde konuştu.

"Mümkün Olmayan Bir Şey Mümkün Oldu"



'Aşkın Olayım' şarkısının başarısına ilişkin konuşan Simge Sağın, "Hayatım boyunca her şeyin çabasızlıkla önüme geldiğini" ifade etti. Şarkının başarısında karşı tarafa duyulan sevgi ve samimiyetin etkili olduğunu belirten Simge Sağın, "Milyon dolar harcasam bile bu başarıyı elde edemezdim. Mümkün olmayan bir şeyin gerçekleşmesi beni şaşırttı" şeklinde konuştu.

Öte yandan sosyal medya üzerinden yazıştığı kişiler olduğunu belirten Simge Sağın, "DM'den (direkt mesaj) yazışmalar oluyor tabii ki. Ancak her konuştuğum kişiyle özel bir ilişkim olmadığını belirtmek isterim" dedi.


Simge Sağın:
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER