Sinem Kobal'ın ajansından

Sinem Kobal'ın ajansından

Sinem Kobal'ın ajansından
İşte o açıklama...

Değerli basın mensupları,

Sinem Kobal ve “Romantik Komedi 3” filmi süreci ile ilgili açıklamamızdır;

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal'ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı. Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgilibir açıklama yapmak gereği doğdu.  Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır. 

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış, ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuzda sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle  Boyut Film’in yürüttüğü “Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir.

Saygılarımızla,

İd iletişim
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER