Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu, aşklarını doludizgin yaşamaya devam ediyor.

Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu, aşklarını doludizgin yaşamaya devam ediyor. Evlilik teklifinden birkaç gün sonra ünlü çiftten güzel haber geldi. Öcal, İzmir'e gidip Sude Burcu'yu ailesinden istedi. Kız isteme merasiminin ardından ünlü çiftin yüzükleri takıldı. Nişanlanan Burcu ile Öcal, evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nişan töreninden kareler, sosyal medyadan paylaşıldı. Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı #1 Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Öcal, partide sevgilisine evlilik teklif etmişti. 
"Umarım bundan sonraki hayatını benimle geçirir." diyen Mert Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu, bir hayli şaşırmıştı. Arkadaşlarının alkışları içinde teklifi kabul eden Survivor Sude, mekanı "Evet evet evet" diyerek inletmişti. Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı #2Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı #3Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandı #4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER