Şükran Ovalı'dan Berkay'a Reynmen golü

Şükran Ovalı'dan Berkay'a Reynmen golü

Şükran Ovalı'dan Berkay'a Reynmen golü
Takvim Gazetesi'nin haberine göre yeni şarkısı 'Derdim Olsun'la Youtube'da rekor kıran Reynmen'i diline dolayan Berkay'a sürpriz bir isim karşı atak yaptı. Berkay, kısa sürede yaklaşık 95 milyon tıklanarak Türkiye rekoru kıran Reynmen'in başarısını "Bu rakamlar inandırıcı değil. Bu, ancak sahte tıklamayla yapılabilir" diyerek eleştirmişti.

Şarkısı ile 24 saatte en çok izlenenler listesinde zirveye yerleşen Reynmen'e önceki gün Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı destek verdi. Ovalı, Reynmen adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın iki yıl önce çıkardığı 'Vovovoy' şarkısının klibini Instagram'da paylaştı.

MANİDAR PAYLAŞIM…

Oyuncu, şarkının "Bu ortam sevmiyor, boş yapanları" kısmını da söylediği anları sosyal medyada yayınladı. Şükran Ovalı'nın bu hamlesi, manidar bulundu. Öyle ki ünlü oyuncunun eşi Caner Erkin'le Berkay'ın birbirine düşman olduğunu bilmeyen yok… Güzel oyuncunun yaptığı bu paylaşım, Reynmen'i hedef alan Berkay'a gol olarak yorumlandı.

Hatta pek çok sosyal medya kullanıcısı da "Şükran Ovalı'nın yaptığı 'Düşmanımın düşmanı, dostumdur' sözünü hatırlattı" yorumu yapmaktan kendini alamadı.

Berkay, Reynmen'e tıklanmalarının sahte olduğu eleştirisiyle yüklenmişti. Reynmen'in başarısını kabul etmeyen Berkay'a cevabı, Şükran Ovalı verdi.
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER