Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Eleme adayları kimler?

Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Eleme adayları kimler?

Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Eleme adayları kimler?

Survivor 20 Mayıs Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Yarışmanın finaline az bir zaman kala izleyiciler Survivor`da 20 Mayıs`ta dokunulmazlığı kimin kazandığını merak ediyorlar. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu sonucunda kaybeden takım eleme adayları çıkaracak. Peki Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bütün detaylar haberimizde...

SURVİVOR 20 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

20 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNU VE ELEME ADAYLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

BU AKŞAM DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Birleşme partisinin ardından oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı ikinci dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu Bu sonucun ardından gönüllüler takımı bir kez daha konseye gitti.

ADA KONSEYİNDE HANGİ İSİMLER BELİRLENDİ?

Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu en fazla oyu eşit sayıda alan Nagehan Karadere ve Damla Can eleme adayı oldu. Dünkü birinci dokunulmazlık oyunu sonrası yapıldığı için bu akşam yeni bir bireysel dokunulmazlık oyunu yapılmadı. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık kolyesini Mustafa Kemal’e verdi. Öte yandan ada konseyine Nagehan ve Anıl arasındaki polemik damga vurdu. 

Böylelikle eleme potasında toplamda dört kadın yarışmacı olacak. Pazartesi akşamı Damla Can, Nagehan Karadere, Yağmur Banda ve Birsen Bekgöz'den biri adaya veda edecek. 

SURVİVOR 19 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu mücadeleleri nefes kesti! Dün akşam ekrana gelen Survivor'da iki ödül oyunu oynandı. Bolonez soslu makarna ödülünü kazanan Ünlüler makarna ile buluştu.

İKİNCİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Öte yandan ikinci ödül oyununda baraka ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Zaman zaman gerilim dozunun yükseldiği Survivor'da Nagihan'da gözyaşlarına hakim olamadı.

ÜMİT VE MUSTAFA'NIN HAREKETLERİ NAGİHAN'I AĞLATTI

Gönüllüler'den Nagihan'a kaybettiği bir oyun sonrasında, bench'te oturan Mustafa'dan uyarı geldi. Ardından Ümit Karan ile birlikte gülen Mustafa'yı gören Nagihan çılgına döndü. 'Burada palyaço mu oynuyor? Ne gülüyorsunuz. Artık yeter' diye bağıran Nagihan'ı Hakan Hatipoğlu zor sakinleştirdi. Yaşanan olayın ardından isyan eden Nagihan, karşı takımdan sürekli kendisiyle ilgili dalga geçmeler olduğunu ve artık dayanamadığını söyledi. Oyunlarda oynamaktan bile zevk almadığını söyleyen Nagihan gözyaşlarına boğuldu.

NAGİHAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Turabi seremonideyken oyun sırasında Mustafa Kemal'le yaşadığı gerginlik sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan'dan özür diledi. Takım arkadaşlarını eleştiren Turabi, yapılanların doğru olmadığını söyledi.

TURABİ VE MUSTAFA OYUN ALANI DIŞINDA KAVGA ETTİ

Turabi ve Mustafa Kemal arasında oyun sonunda sinirler gerildi.Oyun sonrasında otobüse bindikleri sırada ise Turabi, Mustafa'ya tepki gösterdi. 'Kızla dalga geçiyorsunuz. Sen sinirlerini bozdun Ümit de güldü. Yaptığın hareketlere dikkat et' diye bağıran Turabi, Nagihan'a yapılanlardan dolayı çok sinirlendi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER