Survivor All Star 2024'de Gerilim Dolu Anlar!

Survivor All Star 2024'de yarışmacılar arasındaki rekabet ve gerilim her zamankinden daha yüksek! Heyecan dolu anları kaçırmamak için hemen izleyin.

Survivor All Star 2024'de Gerilim Dolu Anlar!

SURVIVOR ALL STAR 2024'DE GERİLİM DOLU ANLAR!


SURVIVOR ALL STAR 2024'DE GERİLİM DOLU ANLAR!

Survivor All Star 2024'ün dün akşam ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında sinirler gerilince; Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken'e karşı sinkaflı sözler sarf etti. Duydukları üzerine çıldıran Ogeday, Yunus Emre'ye saldırdı. Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Yarışmacılar yetersiz kalınca, yapım ekibi de müdahale etti. İkili çok zor zapt edilerek oyun alanından uzaklaştırıldı.


Survivor All Star 2024'de Gerilim Dolu Anlar!

ACUN ILICALI'NIN SERT TEPKİSİ


ACUN ILICALI'NIN SERT TEPKİSİ

Konseyde kavga eden yarışmacıları dinleyen Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye sert ifadelerle seslendi. Ilıcalı, Yunus Emre'nin davranışlarını eleştirerek 8 oyunda oynamama cezası ve 8 ödül cezası aldığını açıkladı. Ogeday ise ceza almadı.

YUNUS EMRE'NİN EŞİNDEN SERT TEPKİ


YUNUS EMRE'NİN EŞİNDEN SERT TEPKİ

Konuyla ilgili olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medya üzerinden eşinin aldığı cezayı ve yaşanan olayları sert bir şekilde eleştirdi. Özden, eşinin agresif davranışlarının takımın mobbingine karşı bir savunma mekanizması olduğunu belirterek olayın tek taraflı olmadığını savundu.

"KONSEYLERİMİN YARISI SENİNLE KONUŞMAKLA GEÇTİ"
Konseyde kavga eden yarışmacıları dinleyen Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye şu ifadeleri kullandı: Bence sen kötü söz söylemeye meyilli falan değilsin. Kötü söz söylemeyi kendine alışkanlık edinmişsin. Sen bunu iş edinmişsin. Sen olayın içindeki problemsin. Problemi çıkartan sensin. Normal medeni bir şekilde tartışamıyorsun. Bu kadar cezayı yiyip uslanmamak neden olur sence? Sen olay çıkarmaya gelmişsin. Olayı çıkardın, tutmak isteyen adama bile sataşıyorsun. Olay çıkartmak için sebep arayan en ufak tartışmada her türlü tepkiyi veren sensin. Benim Survivor'da ki konseylerimin yarısı seninle konuşmakla geçti. Ilıcalı, ardından Yunus Emre'nin 8 oyunda oynamayacağını, 8 tane de ödül cezası aldığını açıkladı. Ogeday ise ceza almadı.

"TAKIM OLARAK CEZALANDIRILIYORUZ"
Son dönemde Yunus Emre Özden ile samimiyetiyle sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşının cezasını duyunca kendini tutamayarak şöyle konuştu: Takım olarak cezalandırılıyoruz, yani cezayı aslında takım da almış oluyor. Yunus başarılı bir yarışmacı. Onun oynamaması bizi de çok etkileyecek.


Survivor All Star 2024'de Gerilim Dolu Anlar!

"ENERJİNİZİ KENDİ ADAMINIZI TUTMAYA HARCASAYDINIZ"
Yunus Emre bunun üzerine gülerek "Yazacaksınız potaya" derken; Aleyna arkadaşına kızarak "Yunus boş yapma!" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise "Ne yapmamızı istiyorsun? Enerjinizi kendi adamınızı tutmaya harcasaydınız" diyerek Aleyna'ya cevap verdi.


Survivor All Star 2024'de Gerilim Dolu Anlar!
  • Milliyet
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER