Survivor All Star'da Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu

Survivor All Star'da heyecan dolu bir hafta başlıyor! İlk dokunulmazlık oyunu için takımlar kıyasıya mücadele edecek. Kim kazanacak, kim elenecek? Heyecanı kaçırma!

Survivor All Star'da Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu

Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu


Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlığı için mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Sunucu Murat Ceylan, ödül olarak İngiltere'ye gideceklerini açıkladı. Oyun sırasında gergin anlar yaşandı ve kırmızı takım başarılı performansıyla dokunulmazlığı kazandı.

Kırmızı Takımın Zaferi


Kırmızı Takımın Zaferi

Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda iyi bir ritim yakalayarak hem dokunulmazlığı hem de İngiltere ödülünü kazandı. Mavi takımın eski üyesi Merve, oyunun sonucuna üzülerek gözyaşlarına hakim olamadı. Konseyde ise eleme adayı belirlendi ve gergin anlar yaşandı.

Damla Can'ın sinirlerine hakim olamadığı oyun sonrası, Merve'nin duygusal tepkisi ve konseyde yaşanan gerginlikler izleyicileri şaşırttı. Eleme adayının belirlenmesiyle heyecan doruktaydı.

Konuşmaların ardından eleme adayı Yasin'in belirlendiği haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ve sonrasındaki gelişmeler, Survivor All Star'da heyecanın hiç bitmediğini gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER