Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Survivor All Star yarışmasında heyecan dorukta! Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadele nefesleri kesecek. En yeni gelişmeler ve sürprizler için takipte kalın!

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

Survivor All Star'da haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Son müthiş mücadelede Mavi Takım zaferi kazandı. Mavi Takım, nefes kesen mücadele sonucunda 12-11 üstünlükle galip geldi ve rahat bir nefes aldı.

Berna'dan Sinir Krizi!


Berna'dan Sinir Krizi!

Bayanlar arasında gerçekleşen mücadelede oyunu kıl payı kaybeden Berna sinir krizi geçirdi. Elindeki sopaları savurarak tepkisini gösteren Berna, zorlukla sakinleşti. Karşı takımdan Özgür'ün ise Berna'ya yönelik tepkisi dikkat çekti. Berna ve Özgür arasında yaşanan gerginlik diğer yarışmacıların da dikkatinden kaçmadı.


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

BERNA: "Sana ne, senin karşında çocuğun mu var? Kendi arkadaşlarına söyle. Sinirlendim, yaptım. Sus, Yunus Emre'ye söyle!"

ÖZGÜR: "Atma, birisine gelecek. Saçma sapan çocuk gibi hareketler. Ben buradayım, belki elinden kayacak, bana gelecek."

Diğer yarışmacılar arasında da gerginlik ve yorumlar havada uçuştu. Berna'nın sinir krizi, adaya olan duygusal yükünü gözler önüne serdi.

3. Gidilecek Aday Belli Oldu

Konsey'de gerçekleşen oylama sonucunda Kırmızı Takım'dan en fazla oyu alan Aleyna, üçüncü gitme adayı oldu. Nagihan ve Merve'nin ardından Aleyna da elemeye aday olarak belirlendi. Aleyna, konsey sonrasında duygusal bir konuşma yaparak hazır olduğunu belirtti ve SMS oylamasının sonucunu beklemeye başladı. 4. eleme adayı Pazartesi günü belli olacak.

Aleyna'nın konuşması şöyle:


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!

"Uzun süre yuvadan uzak kalmıştım. Yine stresli günler başlıyor. Hazırım. SMS olduğu zaman oylama daha farklı gerçekleşiyor. Her hafta aslında kimin eleme adayı olabileceğini kestirebiliyoruz. Diğer kalan rakibi bekliyoruz. İnşallah kendi takımımdan birisiyle yarışmak zorunda kalmam. Elimden gelene yapacağım. Çember gittikçe daraldı zaten. Kimse için darılmak gücenmek yok. İnşallah güzel bir düello geçiririm."

Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler, her hafta yeni heyecanlar ve sürprizlerle dolu devam ediyor. Takip etmeye devam edin!


Survivor All Star'da Heyecan Dorukta!
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER