Survivor'da Heyecan Dorukta!

Survivor'da heyecan dorukta! Yarışmacılar arasındaki rekabetin tansiyonu yükseliyor. Heyecan dolu anları kaçırmayın, şimdi izleyin!

Survivor'da Heyecan Dorukta!

Survivor'da nefesler tutuldu! Yarışmanın sonlarına doğru yaklaşırken heyecan giderek artıyor. Mavi Takım, muhteşem bir mücadele sonucunda Kırmızı Takım'ı 12-7 yenmeyi başararak rahat bir nefes aldı. Ancak eşitlik kaçınılmazdı, Özgür'ün ardından Kırmızı Takım'dan da bir isim eleme adayı olarak belirlendi ve skor 1-1'e geldi.

Yunus Emre Olay Yarattı!


Yunus Emre Olay Yarattı!

Yunus Emre, Hilmicem karşısında parkur oyununu kaybedince sinir krizi geçirerek ortalığı dağıttı. Nesneleri yerinden söküp fırlatan Yunus Emre'yi takım arkadaşları zor sakinleştirdi. Kendine gelmekte güçlük çeken yarışmacı, "Benim kazmalıklarım yüzünden kaybettik. Yarın daha iyi mücadele edeceğiz ve dokunulmazlığı alacağız" dedi.

Avatar Atakan'dan Dua İsteği!


Avatar Atakan'dan Dua İsteği!

Kötü günler geçiren Avatar Atakan, performansının düştüğünü kabul ederek, "Şu anda bir düşüşteyim ama bunun da bir yükselişi olacak. Dua bekliyorum" dedi. Kendisini olumsuz etkileyen durumlarla mücadele ettiğini belirten Atakan, seyircilerinden destek istedi.

Eleme Heyecanı Devam Ediyor!


Eleme Heyecanı Devam Ediyor!

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım'da eleme adayları belli oldu. İkinci eleme adayı olarak ... ismi belirlendi. Yarışmada gerilim ve mücadele her geçen gün artarak devam ediyor.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2024, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER